in ,

Ripacskodnak a ripacsok – Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól: a feleségem betegségéről elsütött poén túl sok volt

Az Oscar-gálán, adás közben mosott be egyet a színész a humoristának.

Amint arról a Mandiner is beszámolt, élőben húzott be Will Smith a feleségét gúnyoló Chris Rocknak az Oscar-gálán. A humorista a színész felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött. Pontosabban, annyit mondott, hogy jó választás lenne a G.I. Jane 2 főszerepéhez. „Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!” – üvöltötte a színész ütés után.

Az eset után Will Smith Instagramon, egy posztban írta le gondolatait az eset kapcsán és kért bocsánatot Rocktól nyilvánosan. Elmondta, hogy az erőszakot mérgezőnek és destruktívnak tartja, valamint, hogy a viselkedése elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan.

„Rajtam viccelődni a munka része, de Jada orvosi állapotáról poént elsütni túl sok volt számomra, nem tudtam kezelni és hevesen reagáltam. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris.

Átléptem egy határt és hibáztam. Szégyellem magam, és a viselkedésem nem azt tükrözi, hogy ilyen ember akarok lenni.
Nincs helye a szeretettel és kedvességgel teli világon az erőszaknak. Szeretnék elnézést kérni az Akadémiától is, a műsor készítőitől, a jelenlévőktől és mindenkitől, aki nézte a gálát. Bocsánatot kérek a Williams családtól és a Richard király csapattól is. Mélységesen megbántam, hogy a viselkedésem foltot hagy egy különben csodás élményben” – mondta Smith.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Nem szólalt meg Zelenszkij az Oscar-átadón, úgyhogy Sean Penn bezúzhatja az összes szobrocskáját! NOSZA!

Hackertámadás – Horváth József: nyilvánvaló, hogy szándékos támadás történt