in ,

Rettentő sivalkodásba kezdett az Amnesty International – Amnesty: A kormány újabb szintre emeli az intoleranciát és a rasszizmust

Az új STOP Soros egy kegyetlen kísérlet arra, hogy kriminalizálja a civileket – írja az Amnesty International közleményében

Az új STOP Soros egy kegyetlen kísérlet arra, hogy kriminalizálja a civileket –  írja az Amnesty International közleményében azzal a hírrel kapcsolatban, hogy  a kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a STOP Soros törvényjavaslat-csomag egy újabb verzióját. Soros bevándorlás-szervező ügynöksége szerint a kormány újabb kísérletet tesz arra, hogy a már eddig is egyértelmű intoleranciáját, idegengyűlöletét és rasszizmusát egy újabb szintre emelje.

A közleményben a Soros-szervezet úgy fogalmaz, a magyar kormány szerintük áthatóan mindennél jobban elkötelezett, hogy Magyarország legyen Európában az az ország, amely a lehető legkegyetlenebbül bánik a menedékkérőkkel és menekültekkel.

A kormány újabb kísérletet tesz arra, hogy a már eddig is egyértelmű intoleranciáját, idegengyűlöletét és rasszizmusát egy újabb szintre emelje

-mondta Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország igazgatója.

Ez egy kegyetlen kísérlet arra, hogy hermetikusan lezárják a határokat a menekülők elöl, és kriminalizálják az olyan tökéletesen jogszerű tevékenységeket mint az információszolgáltatás vagy a jogi segítségnyújtás a menedékkérők számára. Ez alkalmas lehet arra, hogy megbénítsa az ezekért az emberekért dolgozó szervezeteket, és a már így is kiszolgáltatott menedékkérőket és menekülteket még kilátástalanabb helyzetbe sodorja.

-tette hozzá. Úgy vélte,

a képviselőknek helyesen kell cselekedniük, és nemet kell mondaniuk a civilek és a civil szervezetek elleni újabb támadásra.

Forrás: OS/MTI; fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

A magyar bíróság végleg leszerepelt! – Kémper: felmentette a Kúria MSZP-s bírája Gyurcsány titkosszolgáit (PS-videó+galéria!)

Ki volt az a félkegyelmű, aki erre a Lendvai Ildikó-klónra bízta a Szilvásy-ügyet?