in ,

Rendkívüli közlemény a jobboldali színészeknek, énekeseknek: gyertek ki végre a fényre, hazánk sorsa a tét! Hol vagy, Ákos? Hol vagytok, jobbosok?

Nagy Feró és Bognár Zsolt üdítő példa

Nagyon jó, hogy Nagy Feró gyakran megszólal közéleti témákban. Le a kalappal előtte. De egy idő után ő is „elkopik”, ha nincs ki néha leváltsa.

Nagyon jó, hogy Bognár Zsolt színművész rendszeresen megszólal és nagyon jókat ír nálunk, de egyedül ő is kevés. Éppen ezért örülünk, hogy végre megszólalt Eperjes Károly is EU témában!

Itt az idő előjönni, mert a HVG-n és egyéb dollármédiából csak a libsi értelmiség folyik. Itt az ideje ezen változtatni!

Gyertek ki a fényre! Gyere ki a fényre, Ákos! Gyertek, mert hazánk sorsa a tét. Nemcsak Karácsonykor kell megszólalni, most már ideje lenne gyakrabban nektek is közéleti témában hallatni a hangotokat, mert a liberális kórus egyre hangosabb, minket, itt a nemzeti oldalon pedig elnyom ez a zűrös, zavaros libernyák kórus!

 

Szóval, hajrá, gyertek, bújjatok elő!

 

mindenszo.hu

 


 

Videó – Eperjes Károly végre megszólalt: undorító, őrült világ ez a hazug Európa

A szaporakezű Gréczy elég tévesen értékelte az önkormányzati választásokat, ezért Bognár Zsolt helyretette a DK-s politikust