in , ,

Rendkívüli – Deutsch Tamás: azonnal váltsák le Delbos-Corfield képviselőt!

Gwendoline Delbos-Corfield haladéktalan leváltását kezdeményezik a Fidesz európai parlamenti képviselői

Gwendoline Delbos-Corfield haladéktalan leváltását kezdeményezik a Fidesz európai parlamenti képviselői – jelentette be Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Hír TV-ben. Mint mondta, 

a francia zöldpárti EP-képviselő példátlanul botrányos kijelentést tett egy brüsszeli jogállamiságról tartott konferencián, így alkalmatlanná és méltatlanná vált feladata ellátására. Hozzátette, elmozdításáért holnap reggel levélben fordulnak az Európai Parlament elnökéhez. 

 

A magyar képviselő szerint Delbos-Corfield átlépett egy vörös vonalat, amikor előre kitervelt módon azt állította, hogy Magyarország titkosszolgálati információkat szivárogtat egy unión kívüli országnak, jelesül Oroszországnak. Hangsúlyozta, egy olyan közpénzből szervezett konferencián beszélt a francia képviselőnő badarságokat, amely arról szólt, hogyan lehet hazugságok, rágalmak, gyalázkodások, csúsztatások keretében ártani Magyarországnak. Ráadásul ezt az egész konferenciát a fővárosi önkormányzat szervezte, sok pénzt és energiát áldozva erre, pedig folyamatosan arról panaszkodnak, hogy mindjárt csődbe jutnak – jelentette ki. Úgy fogalmazott, ez akkora túlzás volt, hogy még a francia képviselőnek is el kellett ismernie: „túltolta a biciklit”, emiatt pedig vállalnia kell a politikai felelősséget. – Aki az ő maradását támogatja, az a kollektív intézményes felelőtlenség állapota mellett van – mondta.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: Karácsony Gergely főpolgármester és Jávor Benedek, a főváros brüsszeli képviseletének vezetője is a teremben ültek, és némán hallgattak, amikor a francia zöldpárti képviselő kijelentése elhangzott.

A fideszes képviselő szerint ha Delbos-Corfield nem vallja be, hogy hazudott, Karácsonyék ugyanúgy visszhangoznák ezt a példátlanul botrányos kijelentést.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Pilhál az áruló Jávor Benedekről – Jávorból kinézem: ő még Csonka-Magyarországot is Ukrajnához csatolná, ha azért a tartótisztjei megsimogatják a buksiját

Hoppá! Kovács Zoltán államtitkár lánya is jelen van Nila nevű keresőkutyájával a földrengés sújtotta Törökországban! (FOTÓK)