in , , ,

Rápörögtek az interneten a magyarok petíciójára! – Egyre többen írják alá

Nem csoda, hogy ennyien csatlakoznak

A magyar nép petíciója az Európai Uniónak a hazánkat ért valótlan vádak okán, azok törléséért

Európa egész történelme, mint ahogy maga a világtörténelem is, akár tetszik, akár nem, a jó és a rossz állandó harcán feszül, forr és alakul.
Mi, keresztény kultúrában élő emberek tudjuk, hogy Krisztus mindenkiért halt meg és Ő, bűntelen, az Isten Fia, Akinél az ember milliárdok megtalálják nyugalmukat, örök életüket.

Magyarország azért van állandó hazug támadások tüzében, mert az Európai Uniónak éppen az a célja, hogy azt, azokat, akik az Igaz Értéket, a kereszténységet képviselik és védik, minél nagyobb erővel próbálja ellehetetleníteni.
Minket NEM lehet megtörni, NEM hagyjuk gyengíteni eszméinket, sőt követeljük, hogy az Uniós Alkotmányba FOGLALJÁK bele a keresztyén értékeket, melyek már magukban foglalják a Család védelmét is, melyet Önök- vélhetően ide vonatkozó ismeretek hiányában és nagyon nevetséges módon – a „nők elnyomásának és egyoldalú kihasználásának” titulálnak.
A többi, igen alacsonyrendű és hamis, Hazánk ellen koholt vádak- lásd demokrácia hiánya, jogállamiság megsértése- alapján történő támadások tehát nem mutatnak mást, mint, hogy azoknak az „erőknek”, a tőkével a hátuk mögött, melyek Európa elfoglalását és így a kereszténység meggyengítését egy idegen szellemiséggel, szervezetten próbálják végezni.
Ahogy II.János Pál pápa mondta, „Az iszlám ellen, ami el fogja árasztani Európát, nem fegyverrel, hanem a hitetekkel fogtok harcolni”.

ELUTASÍTJUK:
1. a hazánkat ért vádat, miszerint Magyarországon nincs demokrácia
2. a magyar nőket ért vádat, miszerint elnyomásban élnek
3. az illegális migrációt
4. a kormányunkat és Európai parlamenti képviselőinket ért megaláztatásokat
5. Judith Sargentini Magyarországról írt jelentését
6. a 7-es cikkely hazánkkal szemben indítványozását

KÖVETELJÜK,
hogy az Európai Unió fogadja el a magyar választópolgárok döntését, mellyel megszakítás nélkül harmadszorra szavazott bizalmat Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak és a FIDESZ-KDNP-nek a kormányzásra 2/3-os többséggel.

KÖVETELJÜK,
hogy az Európai Unió tekintse semmisnek Judith Sargentini által készített jelentést, mert az nem felel meg a valóságnak.

KÖVETELJÜK,
hogy ne sértsék Magyarország szuveneritását és ne avatkozzanak bele a magyar belpolitikába.

KÖVETELJÜK,
hazánkkal szemben alkalmazott „kettős mérce” használatának azonnali megszüntetését.

Győzni fogunk! Hajrá Keresztény Magyarország!

ITT LEHET ALÁÍRNI!

https://www.peticiok.com/a_magyar_nep_peticioja_az_europai_unionak_a_hazankat_ert_valotlan_vadak_okan_azok_torleseert

 

 

 

 

 

 

mindenszo.hu

Szijjártó megint Sorosistákat csicskít – A magyar kormány felháborítónak tartja és visszautasítja az UNHCR felszólítását

KÉSZ, VÉGE! – Havas Henrik hatalmas bejelentést tett – Soha többet nem tévézik! Megszakad a szívünk. Ja. nem!