in ,

Rákay Philip megdöbbentő videóban magyarázza el, hogyan kapott állást Karácsony a Corvinuson, minden jogot felrúgva – Videó

Megérkezett az Oktatási Hivatal vizsgálatának eredménye, melyből kiderült, hogy Karácsony Gergely jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állásait a Corvinus Egyetemen.

Megérkezett az Oktatási Hivatal vizsgálatának eredménye, melyből kiderült, hogy Karácsony Gergely jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állásait a Corvinus Egyetemen.
Karácsonynak egyértelműen hiányzott a szükséges képesítés a munkához, mégis tanársegéd lehetett 2004-ben, csupán 2 hónappal az után, hogy jól fizetett tanácsadója lett a Miniszterelnökségnek.

Ez hogy történhetett? A videóban Rákay Philip alaposan utánajárt. NÉZZE MEG A VIDEÓT!

 

Íme a videó:

Karácsony vajon protekcióval lett egyetemi oktató?

Megérkezett az Oktatási Hivatal vizsgálatának eredménye, melyből kiderült, hogy Karácsony Gergely jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állásait a Corvinus egyetemen.

Karácsonynak egyértelműen hiányzott a szükséges képesítés a munkához, mégis tanársegéd lehetett 2004-ben, csupán 2 hónappal azután, hogy jól fizetett tanácsadója lett a Miniszterelnökségnek.

Ez hogy történhetett? A videóban alaposan utánajártam.

Nézd meg, és küldd tovább!

Közzétette: Rákay Philip – 2021. szeptember 11., szombat

 

 

 

(origo.hu)

 

Add tovább!

Te jó ég! Újpest úszik a szemétben! Dühösek az újpestiek, szörnyű állapotok uralkodnak az eltűnő kukák miatt

Hoppácska! Már több mint 200 ezren aláírták a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót