in ,

Puzsér szétalázta Havas Vona-könyvét: „Ordenáré, pénzéhes, igénytelen”

Gyakorlatilag hitvány fércmunkának minősítette Havas Henrik Vona Gáborról írt könyvét Puzsér Róbert.

Gyakorlatilag hitvány fércmunkának minősítette Havas Henrik Vona Gáborról írt könyvét Puzsér Róbert. A publicista szerint számos indokot föl lehetne sorolni arra, Havasnak miért kéne elhúznia a médiából, ám végül mégiscsak arra a konklúzióra jutott, hogy nagyon csúnya volt, ahogyan szegény Havas Henriket bedarálták a zaklatási botránnyal…

Mostanáig Török Gábor politológus volt az „egyrészt-másrészt” típusú politikai-közéleti elemzések koronázatlan királya. Ám új trónkövetelőt kapott Puzsér Róbert személyében. A publicista-megmondóember egyre profibban tolja az egyrészt-másrésztozást, már-már a mesteren is túltéve. Legújabb, néhány nappal ezelőtti Facebook-bejegyzésében például egyrészt keményen lenullázta Havas Henriket, másrészt viszont sajnálatáról is biztosította az őt ért méltánytalan meetoo-hadjárat miatt. Ki a fene érti ezt?

Mindamellett Puzsér írásának legfontosabb része mégiscsak az, amelyben „ordenáré, pénzéhes igénytelen munkának titulálta Havas Vona-könyvét. (Kár, hogy nem karácsony előtt tette közzé lesújtó kritikáját, akkor talán kevesebben veszik meg ajándéknak – A szerk.) Emlékezetes, Havas Henrik novemberben jelentette be, hogy könyvet ír a Jobbik elnökéről. Vona aztán képet is közzétett Facebook-oldalán, amelyen épp Havassal beszélget. Azzal a Havassal, aki 2014-ben még videóban buzdított arra, senki ne szavazzon a Jobbikra. Változnak az idők: Havas ma már píár-könyvvel népszerűsíti a cukisodó pártvezért.

et is közzétett Facebook-oldalán, amelyen épp Havassal beszélget. Azzal a Havassal, aki 2014-ben még videóban buzdított arra, senki ne szavazzon a Jobbikra. Változnak az idők: Havas ma már píár-könyvvel népszerűsíti a cukisodó pártvezért.

Jóízű beszélgetés; Forrás: Facebook

Íme, a teljes Puzsér-bejegyzés, érdemes elolvasni:

Mindig úgy képzeltem, hogy a megváltás pillanata jön el, amikor a magát tanár úrnak hívató, pöffeszkedő pojáca végre eltűnik a nyilvánosságból. Tíz perc alatt föl tudnám sorolni Havas Henrik tíz igazán főbenjáró kulturális bűncselekményét, kezdve az általa nyilvánosan ismertetett buzilistától, az éhségsztrájkoló tanárnő megszégyenítésén át, a nevével fémjelzett, bulvárcelebek fehérneműiben vájkáló szennyirodalomig.
Karácsonyra megkaptam a Vona Gáborról írt könyvét: nos, az az ordenáré, pénzéhes igénytelenség, amellyel és amire az ki lett nyomtatva, ahogy az még csak meg se lett tördelve, hogy a „Fantázia Press Kft.” adta ki – mindez már önmagában elég ok volna, hogy Havas Henrik mindennemű médianyilvános tevékenységtől egyszer s mindenkorra tartózkodjon.
Csakhogy azért meghurcolni Havas Henriket, mert szép és fiatal lányokat szeret az ő kifejezett beleegyezésükkel se**bedugni, olyan álszent képmutatás, olyan förtelmes prüdéria, amely a Borgiák urallta (sic!) Rómát idézi. Ahogy Marsi Anikó az „anális szex” jelzős szerkezetének hallatán elképedve értetlenkedik, az önmagában arcpirító vétség a legalapvetőbb emberi normák ellen.

Havasnak sem én, sem Magyarország nem tartozik semmivel. Ő tartozik a hazai nyilvánosságnak. Legyenek azonban kulturális vétkei bármilyen főbenjáróak, a vele szemben folytatott eljárás nemtelen és elfogadhatatlan.

Vezető kép: 888.hu
(pestisracok.hu, Pilhál Tamás) 

BUÉK franciák!! – Brutális képek Franciaországból. Nem jól sikerült a Szilveszter.

(videó) Az újév első Sajtóklubja – Lovas, Bencsik, Bayer, az örök hármas!