in ,

Putyint a nyugat nem tudja eltakarítani: ezért most terrortámadásokkal próbálkoznak. Eddig 9 halott gyermek Kazanyban – Videó

Kilóg a lóláb, gyerekek

Nem működnek az Oroszország ellen elkövetett szankciók.

Nem működik a nyugat által tolt CIA ügynök, Navalnij felépítése. Volt egy kis balhé, pár szerencsétlen tinit sikerült az utcára kivezényelni a TIK-TOK segítségével. Nem jött össze.

Próbálkoznak, erőlködnek az ukrajnai konfliktussal is, de Putyin ügyesen taktikázva, geopolitikai és katonai fölényét kihasználva itt is ő győzedelmeskedett.

Új módszereket kell találni, a Nagy Tesó addig nem nyugszik, amíg Putyint el nem takarítja. Szerintünk nem fog sikerülni.

A félig nyílt módszerek (szankciók, Navalnij, Ukrajna) nem működnek, ezért most jönnek a legsunyibb, legalantasabb, legmocskosabb módszerek: az oroszországi biztonság felszámolására tett kísérletek, terrortámadások szítása, szerencsétlen fiatalok felbujtása.

Most kaptuk a hírt, hogy Kazanyban iskolai lövöldözés volt.

 

Legalább 11 embert, köztük kilenc gyermeket és egy tanárt gyilkoltak meg kedden a Moszkvától 820 kilométerre keletre fekvő oroszországi Kazany egyik iskolájában egy fegyveres támadás során. Az áldozatok mellett legalább 13-an – tizenkét gyermek és egy felnőtt – sérült meg, akik közül többeket már kórházba szállítottak.

Az épületben maradt diákok és felnőttek egy részét már kimenekítették. Egy szemtanú azt állította, hogy a gyerekek az ablakokon kiugrálva igyekeztek menekülni a támadók elől. A jelentések szerint két ember nyitott tüzet az oktatási intézményben, sajtóértesülések szerint az egyik támadó egy 17 éves fiatal volt, akit a rendőrség letartóztatott.

– A biztonsági erők végeztek a második támadóval

– jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség a bűnüldöző szervek egy forrására hivatkozva.

 

https://twitter.com/i/status/1392023118080876546

 

 

Hogy mi történt? Egy nyugat által felbujtott 19 éves fiatal a fent, általunk leírtak szerint cselekedett.

Ennyi történt. Amit persze soha nem fogunk megtudni, senki nem fogja a valódi háttér történetet nyilvánosságra hozni.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Szabó Tímea kiakadt, mert azt írták róla, hogy „egy kullancs DNS-éből hozták létre”

Agyhalál – Már mindenki a főpolgármesteren röhög: videón, ahogy Szijjártó tolmácsol Karácsonynak