in ,

Pongrátz András Corvin-közi 56-os szabadságharcos: „A Jobbik méltatlanná vált a magyarság képviseletére”

Nincs többé keresnivalója a Corvin közben sem a Jobbiknak

Nincs többé keresnivalója a Corvin közben sem a Jobbiknak, sem Jakab Péter frakcióvezetőnek, aki a parlament lépcsőjén Gyurcsány Ferenccel esküdözött, és Dobrev Klárával állt egy színpadra – jelentette ki Pongrátz András Corvin-közi 56-os szabadságharcos, akinek a közleményét Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke juttatta el vasárnap az MTI-hez.

Pongrátz András szerint a Jobbik a hatalomért elvtelenül összefogott azok szellemi örököseivel, akik ellen az ’56-osok fegyvert fogtak, és akikkel szemben a Jobbik megalakult.

Akik az MSZMP jogutódjával, az MSZP-vel, valamint Gyurcsány Ferenc pártjával és a többi balliberális alakulattal fújnak egy követ, azok maximum az ÁVH vérgőzös gyilkosairól emlékezhetnek meg, de nem az ’56-os magyar hősökről

– írta. Hozzátette, hogy a „kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok” inkább az egykori padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez menjenek, a Corvin-közieket vezető Pongrátz Gergely nevét ne vegyék többé szájukra, és

ne használják pártcélokra a lyukas zászlót, jobban illik hozzájuk Karácsony Gergely szivárványos zászlója.

Pongrátz András szerint a „levitézlett Jobbik” soha többé nem tenné a lábát a Corvin közbe, „ha maradt volna benne minimális becsület”. A párt méltatlanná vált a magyarság és különösen az alapításkor megfogalmazott elvek képviseletére, amely alapján elsődleges feladata a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból – olvasható a közleményben.

(888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer show: “Budapest 1919 óta baloldali” – Videó

Dopeman is elküldte a jó ****-ba Karácsony Gergelyt – Videó