in ,

Politikai hullák Magyarországon, akik még nem tudják, hogy politikai hullák – Lista

Szegénykék….

Elég nagy a magyar belpolitika nyomora.

Tele van nyomorult szerencsétlennel. Szánalmas bukottakkal, akik még mindig nem értik, hogy megbuktak, politikai hullák.

Most bemutatunk ezekből a díszpéldányokból párat.

 

 

Gyurcsány Ferenc

Tulajdonképpen ő a fő politikai hulla. 2006-ban vált hullává, mármint politikaivá. De felült a halott, és jelenleg az ellenzéket vezeti. Ezért helyesbítünk: Gyurcsány inkább egy politikai zombi. Ha szórakozni szeretnénk, csak egy izgalmas, egész estés zombi filmet kéne készíteni Fletóról. A szórakozás garantált lenne. 90 percnyi tömény akció.

 

Jakab Péter

Ő az egyik legnagyobb politikai hulla Magyarországon. A szaga már elviselhetetlen, oszlásnak indult politikai teteme, és már rettenetesen büdös, még anyapártja, a Jobbik is büdösnek tartja Jakabot. Kirúgták már mindenhonnan: a családjából, a pártjából, a frakciójából, lényegében mindenhonnan. Mindenféle értelemben megbukott, elbukott.
Kicsit sem vette még észre, hova jutott.

Úgy is néz ki:

 

 

Maki Zaj

Ő bukta a legnagyobbat, és mégis ő az egyik legaktívabb. Eredeti, ecthe politikai hulla. Gyurcsány legalább tudja magáról, hogy micsoda, Maki viszont vagy nem akarja megérteni, hogy egy politikai ZÉRÓ, egy nulla, vagy annyira hiú, hogy saját, önnön politikai döglöttségét sem ismeri fel (nem akarja). Néha már-már sajnálatra méltó, de ne sajnáljuk, mert a végén még úgy felébred, mint Feri, és belőle is zombi lesz. Ne hagyjuk!

 

 

 

Szánalmas társaság, ennél az ellenzéki szavazók is többet érdemelnek, de lehet, hogy nem: amilyen az ellenzék, olyan a szavazója.

Nem a kormány, és nem a kormánypártok miatt van ennyire lenn a közélet színvonala, hanem ezek miatt a szerencsétlen, szánalmas, kretén politikai hullák miatt.

 

mindenszo.hu

 

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hoppá! Kémsztorik és hírszerző módszerek – Korányi Dávid könyvespolca sok mindent elárul

Szilágyi Ákos: elraboltak egy részt az országunkból, és úgy tűnik, semmivel nem tudjuk őket emiatt kiengesztelni