in ,

Pilhál: újra csörgősipkát húzott a saját fejére a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc

Egy nagy nevettető

Újra csörgősipkát húzott a saját fejére a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc. Lassan már le sem kéne vennie.

Szerda óta a túlmozgásos emberen röhög az internet népe. Történt, hogy a karmelitánál menetrend szerint építési kordont bontó momentumos ifjak mellett megjelent az épületből távozó Fónagy János, nyomában a Telex agilis munkatársával („Elmondaná, államtitkár úr, mi a véleménye? Stb.”) Ám nála is agilisabb volt Gelencsér, valami feliratos táblát próbált erőnek erejével Fónagy markába nyomni. Az államtitkár felismerte: „Jaj, de régen láttalak! Jaj, de szorgalmas vagy!” Szusszanásnyi szünet után (némi intim motívummal): – Ahelyett, hogy kapálnál, […], itt szaladgálsz?”

Még el sem ült az obligát derű, a padlóra küldött Gelencsér exkuzálni próbálta magát. Ütősnek szánt beírását azzal kezdte, szerinte Fónagy se sokat kapált mostanában. Majd jöttek a leleplező sorok… „Miközben a propagandisták kordon mögé bújva járkálhatnak eligazításra, és kivételes pénzeket zsebelnek be a magyarság megosztásáért, addig a tisztességes újságírókkal szóba sem állnak az állampárt tagjai. A mai kordonbontással erre a visszásságra is fel kívántuk hívni a figyelmet” – írta a kistérségi államférfi. (Egy kommentelő: „Figyu! ­Miért nem Tordai illegális házát bontjátok?”)

Eddigi munkásságát szemlélve Gelencsér Ferenc nem tülekedett, amikor az észt porciózták. Ráadásul párttársaihoz hasonlóan ő is súlyos Orbán-fóbiában szenved. Legutóbb sárkányölő Szent Györgyhöz hasonlította a kormányfőt, aki – végezvén a fenevaddal – nem tud mit kezdeni magával. „Sárkányra van szüksége” – kacarászta a jópofa Laci. Nem irigylem a kezelőorvosát.

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ, CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Havas Henrik vs. Szentesi Zöldi csörte: a Barátok Közt egykori sztárja is beszállt a vitába – Íme

Hahó, Gelencsér! Ne a karmelitánál bontsatok kordont, hanem Tordai illegális villáját hordjátok el inkább!