in , ,

Pilhál nekiment a 444 libernyák újságírójának – Ezt mondta róla

Bábuk, hasbeszélők

Minden valamirevaló médium beszámolt a Veszprém–Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa program szombati megnyitójáról. Nem véletlen a nagy érdeklődés, hiszen mostantól háromszáz napon át Veszprém és a Bakony–Balaton régió Európa kulturális fővárosa. Többen Novák Katalin államfő beszédéből is idéztek: „Veszprém, Európa kulturális fővárosa a különöst és közöst jeleníti meg nemcsak történetében, hanem jelenében is: királynéi Európát hozták, a magyarok világát vitték Európa más országaiba.”

A 444.hu tudósítója, bizonyos Boros Juli sem akart lemaradni a hírversenyben: „A megnyitó dicséretesen rövid volt, alig egy óra. Ez a fajta mértékletesség külön öröm egy olyan országban, ahol minden állami vagy céges ünnepség agyzsibbasztóan hosszú, mert valamiért azt hiszik, csak akkor lesz jó.” Julinkat a megnyitó egyik fő attrakciója, a Gizella királynét megformáló nyolcméteres bábu fogta meg, mint írta, ettől hónapokig rémálmai lesznek. „Mint minden ember számára, aki eléggé fél a beszélő bábuktól, a hasbeszélőktől és a bohócoktól, ez igazi kilépőt ígér a komfortzónámból.”

Novák Katalintól ezúttal nem idézett a kollegina. Ami azért érdekes, mert négy évvel ezelőtt az akkor még államtitkári tisztet betöltő politikus asszony egyik (a veronai családok világkongresszusán elhangzott) beszédét a fürge hírnök már jóval az elhangzása előtt beharangozta. Sőt annyira előreszaladt, hogy azt is megelőlegezte, hogyan rea­gált a közönség: „Novák Katalin migránsozása még az olasz keresztény-konzervatívoknak is sok volt” – „tudósított” Boros Látnok Juli. A helyreigazítást már nem kapkodta el.

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

További híreink:
Végre kimondták a nagy igazságot: Brüsszel szétverte az európai energiapiacot és most tovább ront a helyzetenMindenki szépen nyugodjon le – Januárban csökkeni kezdtek az élelmiszerárakÜzenet Para-Kovács Imrének: a drog rossz, értem?Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátor

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Babiš kabinetfőnöke: a magyar baloldalt csak azért hozták létre, hogy leváltsa Orbán Viktort

Üzenet a Fidesz frakciónak: tudni szeretnénk, hogy bogár van-e a kajánkban – Törvényt szeretnénk róla!