in ,

Pilhál jelzői Fegyőrről: izgága, röhejes, tápos, felkészületlen, tehetségtelen, gerinctelen

Pilhál György írása

Nehezen viseli Orbán Viktor, hogy teljesen eljelentéktelenedett […], az európai vezetők már sokkal inkább a keleti diktatúrák trójai falovát, mint Magyarország miniszterelnökét látják benne – írja közösségi oldalán Fekete-Győr András Momentum-elnök, aki egy hete még azért háborgott a Hír TV-ben, hogy miért nem ül le vele vitázni a kormányfő. „Így, hogy már a legkevésbé sem veszik komolyan, inkább megpróbálja szétverni az Európai Uniót. […] Ma éppen a spanyol szélsőjobb, a VOX párt elnökével egyeztetett, így üzenve meg az európai vezetőknek: bármire képes, hogy újra fontosnak érezhesse magát.”

Mindezt nagyjából akkor írta az izgága ember, amikor Orbán Viktor éppen Londonban tárgyalt Nagy-Britannia miniszterelnökével.

Pártelnök úrtól sosem álltak távol a kétségbeejtő kijelentések, ellenkezőleg, munkásságát kifejezetten erre építi. Pár hete a Partizán című műsorban hebegve csinált komplett idiótát magából (azóta csak Nemtudomkának nevezik), ráadásul azt is kénytelen tudomásul venni, hogy a Láriferi-kabaréban mindössze röhejes statisztaszerepet kapott. „Se mondanivalód, se ötleted nincs” – közli hősünkkel egy kommentelő –, „évek óta csak a levegőt kaszálod pók karjaiddal. Felkészületlen, tehetségtelen és gerinctelen vagy. Más gond amúgy nincs veled.”

A kritika azonban lepereg a tápos ifjúról, csupán a dicséretekre fogékony. „Rengetegen mondják nekünk” – mesélte nemrég büszkén –, „az utolsó reményünk vagytok!” Én ezt kicsit másképp hallottam: „Ti egy utolsók vagytok!”

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Biztonságpolitikai tanácsadó: 2022-ben a titkosszolgálatok szerepe perdöntő lesz

Elsöprő nézettség! Ezt a Magyarországról szóló dalt már több mint 2 millióan látták! Videó