in , ,

Pilhál: a DK elvenné a külhoni magyarok szavazati jogát – mi meg vegyük el a DK-sokét!

Gyurcsány egyik DK-s trógere is el akarja venni a külhoni magyarok szavazati jogát

Fotó: MTI/Soós Lajos

Gyurcsány egyik DK-s trógere is el akarja venni a külhoni magyarok szavazati jogát. Merthogy – Arató Gergely szerint – a külhoni magyarok nem itt élnek, nem itt adóznak, ezért nincs joguk dönteni a „haza sorsáról”. Én meg azoktól venném el a szavazati jogot, akik magyar testvéreinket ki akarják tagadni a nemzetből, újra meg újra. Ezeket a szívtelen-lelketlen, csupán állampolgárságukban magyar DK-s bitangokat a közéletből és a Kárpát-medencéből is száműzném, húzzanak mosogatni Londonba, vagy talpat nyalni Brüsszelbe.

 

Nehéz eldönteni, hogy a két új SZDSZ-es párt, a Momentum és a DK közül melyik gyűlöli jobban a magyarokat. Szoros a verseny. Többnyire az ugrik az élre, amelyiknek az egyik politikusa épp megszólal. Most éppen a Gyurcsány-párti Arató Gergely felejtette nyitva a száját, s mindjárt ki is hullott rajta egy szakajtónyi iszonyat:

Nem változtunk, és nem adtuk fel a politikánkat, most is azt valljuk, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt és nem viseli a döntése következményeit. Nem baj, ha Jakab Péter vagy bárki más azt gondolja, hogy igazságos olyan emberek kezébe adni a döntést a haza sorsáról, akik soha nem éltek itt, nem itt nevelnek gyereket, nem itt fizetnek adót, és semmilyen formában nem viselik a döntésük következményét”

– írta Arató a Facebookon. Ilyeneket olvasva magyar lelkületű embernek el kell számolnia tízig, hogy ne mondjon túl cifrákat. S utána is nehéz visszafogottnak maradni…

SZÓVAL IDEFIGYELJ, ARATÓ!

Nem tudom, a te őseid mióta élnek ITT, de a Kárpát-medencei magyarok nagyjából ezerötszáz éve, és sarjaik is itt élnek majd az elkövetkező ezerötszázban. Ennyit a „soha nem élt itt”-szövegről. Nincs határon inneni meg túli magyar: hanem magyar van. Kárpát-medencei magyar. Száz éve egy sátáni békediktátum ideiglenes határokkal fölszabdalt minket. Azok a magyarok, akik a határok túlfelén találták magukat, soha nem mondtak le magyar állampolgárságukról. Az Orbán-kormány 2010-ben visszaadta nekik azt, amitől a rablók megfosztották őket. Ez a jóvátétel első részlete volt – de nyugalom, lesz majd sok egyéb is, még ha sírógörcsöt kapsz is tőle, Arató!

  • Akinek magyar szíve, magyar lelke van, az tudja: a külhoni magyar ugyanolyan magyar, mint az anyaországi. Sőt, sok közülük magyarabb. Hiszen származása miatt üldözik, gúny és üldöztetés a sorsa, anyanyelvhasználatát, kulturális önazonosságának őrzését lépten-nyomon gáncsolják, jelképei használatát, nemzeti imáinak éneklését büntetik, koncepciós pereket akasztanak a nyakába és már elhunyt őseit is „elcsatolják” tőlük-tőlünk. E mindennapos üldöztetés dacára őrzik nyelvüket, hitüket, kultúrájukat. Vigyázzák a magyarok földjét – hogy amikor majd fordul egyet a történelem kereke, akkor legyen miért fordulnia.

De ezt te nyilván nem érted, Arató. Miért is értenéd? Hiszen a ti példaképeitek, a DK-sok száz évvel ezelőtti előfutárai Belgrádba meg Prágába futkostak nemzetet árulni; egyezkedni ellenségeinkkel arról, hogyan darabolják föl Magyarországot. Ti, e korcsok még korcsabb utódai ma is tovább darabolnátok a hont, ha ezt a megbízást kapnátok a mindenkori antanttól. Mert javíthatatlanul gyáva, szolgalelkű, idegenszívű, nemzetárulók vagytok, azért.

 

 

Hogy nem itt adóznak? Dehogynem: itt, a Kárpát-medencében. A hazánkban. Maradtak az őrhelyükön, mert ők hűséges, bátor magyarok – te meg egy gyűlölködő, ostoba senki vagy.

Amúgy a Londonban mosogató magyar itt adózik? A Franciaországba „menekült” alternatív színész házaspár itt adózik? A Bécsben és Berlinben weyerbélázó hígmagyar firkászok itt adóznak? Vagy az a több tízezer Budapesten élő külföldi, akiket az önkormányzati  választásra beidomítottatok, hogy Karácsonyra szavazzanak, ők tán itt adóznak? Az nektek rendjén való, hogy nem magyarok, vadidegenek beleszólhassanak a „haza sorsába” – de a saját véreink ne, mert ők az Orbánra szavaznak? Nem szégyelled magad, Arató?

Külhoni magyar testvéreink mindennapos meghurcolása, jogfosztása nektek semmit sem jelent. Minduntalan azoknak szurkoltok, akik a mieinket üldözik. Azt várjátok, mikor tűnnek már el a térképről a „kinti” magyarok, akik csak felesleges gondot okoznak az internacionalista sakkjátszmátokban. „Jönnek a nyugdíjért”, mi? Meg elveszi a munkánkat a „23 millió román”? Ismerős, ugye? Soha egy szalmaszálat nem tettetek keresztbe az érdekükben. Sőt, kitagadnátok őket a nemzetből. Mint 2004. december 5-én. Románozzátok, ukránozzátok őket. Szottyos gyűlöletet keltetek ellenük. Ezzel próbáltok szavazatokat gyűjteni az 50 IQ alattiaknál. 

  • Ám el kell keserítselek, Arató! A külhoni magyarok nem csak túl fogják élni az elkövetkező évek üldöztetéseit, hanem erőre fognak kapni. Gyarapodni fognak. Ha te meg a nemzetáruló haverjaid fölrobbantok a pulykaméregtől, akkor is minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsük, támogassuk az átmenetileg idegen megszállás alatt élő testvéreinket. Akár tetszik, akár nem: amíg nemzeti kormány lesz hatalmon az anyaországban, dőlni fog a pénz és a szeretet a kinti testvéreinknek – minél többet gyűlölködtök meg fröcsögtök emiatt, annál több. Visításotok a legjobb jelzőfény a nemzeti oldal számára: azt jelzi, jó irányba tart a nemzetépítés.

 

 

 

 

Mert nincs olyan, hogy „mi” és „ők”. Csak olyan, hogy: „mi”. Ha Topolyán edzőpálya épül magyar pénzből magyaroknak, az olyan, mintha Győrben épülne. Ha Csíkszeredában jégkorongstadiont emelünk, az ugyanaz, mintha Székesfehérváron emelnénk. Föl tudod ezt fogni, Arató? Biztosra veszem, hogy nem. Hiszen te akkor is csak hülyén röhögtél, amikor a Zuschlag 2004-ben az Auschwitzba hurcoltakon tréfálkozott. Mert éppen ennyi eszed és lelked van!

Elvennéd a külhoni magyarok szavazati jogát? Akkor én meg a tiédet, Arató! Meg azokét a haverjaidét, akik naponta elárulják a hazát, szemen köpik a nemzetet. Tudod hányszor többet ér egy erdélyi, felvidéki, kárpátaljai vagy délvidéki magyar ember, mint te? Annyiszor, hogy odáig el sem tudsz számolni!

  • Olykor elmerengek, miért van az, hogy ti, DK-sok az afrikai baltás gyilkosokat meg a pakisztáni csoportos erőszaktevőket is készséggel befogadnátok Magyarországra, de a magyarokat megtagadjátok. Próbálom megfejteni, miféle születési rendellenesség, családi trauma, elmekórtani defektus késztethet titeket erre. Néha nem értem, Arató, mitől vagytok ti ilyen selejtes szaremberek. Miért nekünk, magyaroknak jutott a világ leghitványabb baloldala, amelyik mindig ráront a saját nemzetére? Nem tudom, csak sejtem a választ. Azt hiszem, ti mindahányan eladtátok a lelketeket az ördögnek. Kívánom nektek, hogy még a becsapódásotok előtt föleszméljetek, meggyónjátok bűneiteket. Különben annyi irgalomra számíthattok majd a végső ítélőszéktől, amennyire ti irgalmaztatok a magyaroknak.

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A baloldali szavazók még mindig teljesen fogalmatlanok: nem hiszik el a rezsicsökkentést

Megdőlt az „éhező magyarok” baloldali mítosza – 4 millió éhező országa, mi? A magyarok Európa legelhízottabb nemzete!