in ,

Pilhál a büdösszájúról: a jelentéktelen pártoknak izgága képviselőkre van szükségük.

Szájhős, persellyel

Röviddel azután, hogy az Országgyűlés megszavazta a párbeszédes Tordai Bence 8,2 millió forintos büntetését, a visszaeső parlamenti randalírozó a közösségi oldalán gyűjtést kezdeményezett. „Varga Mihály őrangyala, Kövér László azért sújtott rekordbírsággal, mert számon mertem kérni a minisztert a budai orvosi rendelőktől elvont 9,3 milliárd forint ügyében” – tájékoztatta követőit Tordai, majd megadta számlaszámát, ahol „minden támogatást nagy köszönettel fogad”.

A jelentéktelen pártoknak izgága képviselőkre van szükségük. A Párbeszédnek Tordai főnyeremény, a jámbor állampolgárnak viszont megrázó élmény. (Tordainak egyetlen vágya, hogy róla szóljanak a hírek. Egy ízben valami zavaros molinót feszített ki a Lánchídra, reménykedve, hogy emiatt elviszik a rendőrök, ám a kutya se foglalkozott vele. Máskor a szónoki pulpituson egy végtelenített „CÖF-ögéssel” jelezte előrehaladott állapotát.) Ha újranyitna a Lipót, talán kórtermet neveznének el róla. Vagy a gumiszobát.

Amúgy nem ritka a kalapozás odaát. Korábban Juhász Péter, a „füttyös Juhász” is gyakran élt vele. (Miközben panorámás budai luxuslakást bérelt, fáradalmait pedig a kies Riviérán pihente ki…) A lódoktor műrepülő, Hadházy Ákos is sűrűn perselyezik.

A kommentelők meg öklendeznek: „Ha befognád a büdös szádat és nem akadályoznád a parlamenti munkát, nem kellene tarhálnod. Ez már nagyon megy!”, „Megvan a romantikája annak, hogy ön, aki havi kétmilliót tesz zsebre, a dolgozó emberekkel fizettetné ki a büntetését.”, „Teszik, amit tesznek, aztán a felelősséget meg a büntetést nem akarják vállalni! Milyen ember ön?” Utóbbi persze költői kérdés.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A gazember az gazember: a kerületieknek szánt vakcinát visszaküldte, magának azonban beadatta az oltóanyagot a pengeszájú DK-s polgármester

Már Sneider Tonyó szerint is egyházellenes a Jobbik