in , ,

Perintfalvi Rinya egy rákos daganat a nemzet testében

Értekezés Perintfalviról

A sátánista Perintfalvi Rita munkássága maga a fertő.

Itt már kevés lenne Perintfalvi visszavonulása, az már nem elég, az egész Perintfalvi életművet és munkahelyének felszámolását követeljük. És egyúttal a magyar közbeszéd megtisztulását az ilyen fajta mocsoktól.

Perintfalvi, ez a sátánista nő, naponta megtapossa a nemzet lelkét, naponta tiporja sárba a magyar értékeket, áltanításai, álteológusi munkássága pedig egyúttal az Isten nevének megszentségtelenítése is.

Addig nincs és nem is lehet bocsánat az ilyen aljasságra, amíg nincsen jóvátétel! Perintfalvi, te mivel teszed ezt jóvá?

A liberális oldal azonnal számolja fel Perintfalvi életművét, távolítsa el a közéletből, mert ő egy rákos daganat a nemzet testében. Ami olyan szinten elburjánzott már, hogy így is kétséges, hogy megöli-e az egész szervezetet. De ha ezek után sem történik semmi, akkor kezdődhet az élve rothadás, mert ebből a gyógyulás és egészség a nemzet számára soha nem lesz.

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

Bognár Zsolt is kiállt Szakács István mellett és ezzel a lendülettel nekiment a sátánista Perintfalvi Ritának

Egyre többen állnak ki Szakács István mellett – Életvédők vs. sátánisták