in , ,

Pataky: A Nyugat elbukott – Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett

Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett. Dalt is írt, amelyben a migránshelyzetre reflektál. Mint mondja, a Nyugat elbukott, saját karmájába fullad bele, és Magyarország lesz Európa új központja.

Pataky Attila hisz a karmában, a felsőbb spirituális hatalomban. Ennek tükrében látja Magyarország sorsát is – mondta el a Lokálnak adott interjúban az Edda frontembere.

 

Az én hitvilágom szerint van egyéni és nemzeti karma is. A múlt történései pedig erősen hatnak a jelenre, mégis az emberi természet egyik legnagyobb ereje a „most” pillanata. A múlton rágódhatunk, merenghetünk, de nekünk a „mostot” kell megélni és jobbá tenni. Ha a jelent jól csináljuk, akkor kikerekedhet belőle egy boldog jövendő.

Én hiszem, hogy azt a „mostot”, ami itt van, jól csináljuk, és jól csinálják azok is, akik jelenleg Magyarország sorsát irányítják és formálják. Ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak, aki Európa lelkiismerete és reménysége. Elképesztő szabadságharcot folytat a magyar nemzet jövendőjéért”

– mondta az Edda frontembere, aki reméli, hogy a mai Magyarország értékeit tovább lehet vinni. Pataky szerint Magyarország mindig a fény és a szeretet felmutatásának országa volt, mint azt kiemelte: „Mi nem gyarmatosítottunk, mi nem pusztítottunk, mi nem ugrasztottunk össze népeket, csak tettük mindig a dolgunkat. Aki korábban a Kárpát-medencére tört, annak egy idő után mennie kellett, még a 150 éves török uralomnak is vége lett. Nem tudtak minket megtörni.

A Nyugat pedig elbukott, ez már látható. Spanyolország, Franciaország, Anglia és Németország is a saját sorsát éli meg. Mi itt egy sávban megmaradunk annak, akik mindig is voltunk, büszke, független népeknek, talán még Olaszország is megmenekül. Ennyi marad meg Európának. De ennek így kell lennie” – mondta beletörődően a zenész, aki dalt is írt a migránshelyzetről, hangsúloyzva, hogy a kollaboránsok egy része sem Istent, sem hazát nem tisztel.

„A legtöbbnek nincs jövője és múltja sem, csak a pillanat huszárai, akik próbálnak a hatalomért kapaszkodni. Az a világ, ahonnan a migránsok jönnek, több száz éve az erőszakra épül. Nekünk velük semmi dolgunk nem lehet. Írtam is erről egy dalt, az a címe, hogy Nem adom. Ebbe beleírtam mindent, amit gondolok, hogy nincs dolgunk együtt, és nem is lesz. Most fel kell állni, és harcolni kell a hazánkért.”

 

Forrás: Lokál, fotó: Blikk

(forrás:pestisracok.hu)

Add tovább! Oszd meg ezt a cikket!

Titokban luxusban élnek a jobbikosok

Egy amerikai szaklap szerint Orbán képes biztosítani Magyarország stabilitását