in , ,

Pápalátogatás – És akkor a főpolgármester kezet fogott saját magával – Rendkívüli képelemzés!

Nem lényegtelen dolog történt…

Az a helyzet, hogy mi nem azzal foglalkoznánk, hogy mit hazudott Baranyi Krisztina Kamu Genya és a pápa találkozásáról, vagy miért mond ellent a polgármesternő dumája a főváros dumájával a találkozóval kapcsolatban, mert úgyis mindegyik hazudik, hisz baloldaliak. Totál lényegtelen, melyik idióta baloldali mekkorát hazudik.

A lényeg a részletekben rejtőzik, erre van a mindenszo.hu képelemző rovata is. Most a pápa és a főpolgármester találkozóját elemezzük ki. Egészen pontosan egy kézfogást veszünk jobban szemügyre.

 

A találkozó

A főpolgármester tekintete feszült, arcára feszültség és nem öröm ült ki a fotón. A kézfogás viszont még érdekesebb. Jobb kézzel kezet fog a szentatyával, majd bal kezét a saját jobb kezére teszi! Ez úgy szokott lenni, hogy ilyenkor egyfajta megerősítésképpen, talán a tisztelet jeléül a másik kezünket is a másik fél kezére tesszük: tehát a pápa kezére. Ám a főpolgármester még erre is alkalmatlan, saját kezét támogatja meg a bal kezével.

No komment.

 

U.i.:

A szomorú az, hogy népszerűsége Budapesten továbbra is nagy. Demszkyt, a totálisan unszimpatikus és béna főpolgármestert is 20 évig nyögtük. Kamu Geri újraválasztása szinte garantált. Budapesttel nem kell többet foglalkozni, hagyni kell elrohadni Kamu Geri keze alatt.

 

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Íme a vádlottak padján ülő Fekete-Győr András – A kaptárba mikor viszik?

Megjött a másik ügynök is. Régóta csendben volt – Szelényi Zsuzsanna: Orbán hatalma egy egész politikai generáció felelőssége