in , ,

Felgyújtottak egy templomot Gödöllőn! Pápai Gábor és a Népszava vallásgyalázása beérett!

EDDIG ÉS NE TOVÁBB!

Azbej Tristan: A keresztényellenes erőszak is elérte Magyarországot.

Megdöbbenésünket fejezzük ki amiatt, hogy a hazánkban elfogadhatatlannak tartott, eddig verbális sértésekre korlátozódó, mesterségesen szított keresztényellenes gyűlölet immár tettlegességig fajult, és szent helyeink megsemmisítésével, valamint szent tárgyaink meggyalázásával fenyeget- idézte fel közleményében a KDNP utalva arra, hogy hétfői vandál cselekedett során majdnem lángokra lobbantották a gödöllői Szent Kereszt görögkatolikus templomot.

A közleményben felidézik, hogy a március 15-i nemzeti ünnepünkön ismeretlen tettes baltával felfegyverkezve betörte a gödöllői Szent Kereszt görögkatolikus templom zárt ajtaját, festékkel leöntötte a 2020. szeptember 19-én felszentelt ikonosztázt, megrongálta a Krisztus ikont és megkísérelte az épület felgyújtását. Az elkövetőt vandál cselekménye közben megzavarták, ennek köszönhetően a templom megmenekült a tűz pusztításától.

Ez a cselekmény minden kétséget kizáróan vallási indíttatásból történt, ami azt jelenti, hogy a keresztény emberek méltóságának semmibe vétele után a keresztényellenes erőszak is elérte Magyarországot!

–olvasható a KDNP közleményében.

Határozottan elítéljük ezt a barbár tettet, nemet mondunk a gyűlöletre, és következetesen kiállunk a keresztény emberek, valamint a keresztény szent helyek védelme mellett

–szögezték le Azbej Tristan és Vejkey Imre által aláírt sajtóközleményben.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagy a baj! Fegyőrre rájött a roham: miniszterelnök akar lenni. Először is nyugtassuk meg a beteget…

Újabb vallásgyalázás! Most Budapesten, a 18. kerületben!