in , ,

Osztrák káosz – Kiborította a bilit egy volt néppárti politikus a tarthatatlan bécsi migránskrízis miatt

Marcus Franz volt osztrák néppárti képviselő az OE24 televízió egyik aktuális csatornáján elmondta, hogy Bécs bizonyos kerületeiben teljes mértékben kudarcba fulladtak az integrációs kísérletek

Marcus Franz volt osztrák néppárti képviselő az OE24 televízió egyik aktuális csatornáján elmondta, hogy Bécs bizonyos kerületeiben teljes mértékben kudarcba fulladtak az integrációs kísérletek. Ugyanis sötétedés után egyre több fiatal osztrák lány kényszerül arra, hogy fejkendőt hordjon annak érdekében, hogy elkerülje az erőszakos, sok esetben szexuális jellegű támadásokat.

 

A jelenleg orvosként praktizáló Franz meglehetősen bátran nyilatkozott abban a témában, melyet nemcsak a nemzetközi, hanem a magyarországi bevándorláspárti újságírók és politikusok is ha tehetik, inkább elkerülik, vagy eltagadják azt. A volt néppárti politikus Bécs bizonyos kerületeivel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy

ha bárki szóba elegyedik utcán közlekedő nőkkel, gyermekekkel vagy fiatal lányokkal, ugyanazt hallja…én magam is ismerek édesapákat, akik otthon fejkendőket tartanak arra az esetre, ha lányaik késő este jönnének haza. Így fel tudják venni azokat, nehogy kiderüljön róluk, hogy ők osztrákok.”

Franz úgy látja, a nők rendkívül tartanak az osztrák utcákon előforduló „permanens mikroagressziótól”, amely őket szexuálisan sebezhető helyzetbe sodorja. Tapasztalatait elmondása szerint a mindennapok során gyűjtötte – csakúgy, mint minden olyan munkavállaló, aki szintén szociális területen dolgozik.

Nemcsak Ausztriában, hanem Németországban is egyre több keresztény lány hord félelemből fejkendőt.

Mint ismert, tavaly Frankfurtban került egy iskolaigazgató a nyilvánosság kereszttüzébe, miután egy szőke hajú, keresztény diáklány anyjának azt javasolta, járassa a gyermekét hidzsábba annak érdekében, hogy a muszlim osztálytársai többé ne szekálják.

Ugyanakkor érdemes leszögezni, hogy nem egy természetesen kibontakozó társadalmi jelenségről van szó, ugyanis 2016-ban egy, a Soros Györgyék befolyását is élvező ENSZ által pénzelt reklámcsokor arra szólította fel a német nőket, hogy a „menekültek iránti szolidaritásból” hordjanak ők is fejkendőt.

(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

 

Így „szét van lopva az ország” – KSH: 22,3 százalékkal nőtt az építőipar teljesítménye 2018-ban

Agyhalál – Megszült a transznemű férfi, és most azért „küzd”, hogy a gyerek apja lehessen