in ,

Oszt’ mégis miről szokott titokban egyeztetni Maki Zaj Bajnaival és Bigével? Mindkettő milliárdos!

Lennénk kisegér a sarokban egy ilyen beszélgetésen

Amikor valaki titokban találkozik a másikkal, az általában rosszban sántikál. Ha valaki például szeretőt tart (az sem szép dolog), azt is titokban csinálja (csak az asszony meg ne tudja!). De titkos találkozókon szokták megbeszélni az ország kifosztását a tőkések, vagy más nagyhatalmak vezetői döntenek a vesztesek sorsáról, netán megbeszélik hódítási terveiket. A történelemben számos példa volt már erre.  

 

Trükkök százai

Feri, mint tudjuk, ismeri a trükkök százait, erről beszélt az őszödi beszédben is. Feri tudja, hogy vele már nem lehet nyerni, ezért ő felépítette önállóan a DK-t, és szépen a háttérben maradt. Most is a háttérből vezényel. Van egy embere Budapest élén, mögötte még több embere a városházán (amit ugye el akartak adni), van egy embere Brüsszelben (Klárika), és van egy vezető embere, akiből elvileg miniszterelnök lesz. Igen, egészen addig lesz miniszterelnök, amíg az ellenzék meg nem nyeri a választásokat, és kb. fél éven belül egy fasza kis bizalmatlansági indítvánnyal eltakarítják, hogy aztán Feri lehessen a miniszterelnök. Feri ebben profi. A puccsokban. Medgyessy Petyát is megpuccsolta. Tehát az egyik trükk, hogy Feri irányít, a sakkfigurái pedig fent vannak a sakktáblán: Klári, Peti, Geri.

Támogató milliárdosok és titkos találkozók

Amikor Horn Gábor elvtárs találkozott Bige Lászlóval titokban, azt senki sem tudta, egészen addig,  amíg balesetet nem szenvedtek, és aki lefotózta őket, az eljuttatta a fotókat a vadhajtasok.hu -nak. Lett is belőle balhé. Mint kiderült, Bige pénzéből rendeltek közvéleménykutatást.

Itt van pár fotó a Bige birtokhoz közel:

Horn Gábor balesete a Bige-birtoknál

Horn Gábor és Bige, a műtrágyakirály együtt, a kormány ellen! | CIVILHETES

Horn Gábor és Bige, a műtrágyakirály együtt, a kormány ellen! | CIVILHETES

 

Apropó, a Bige milliárdos fiát látták már? Ügyesen vadászik elefántra. Valahogy a balos sajtó csak Semjén vadászatával foglalkozik, holott ő pl. nem lövöldöz elefántokra.

Kicsoda Bige Zalán, a baloldalt finanszírozó oligarcha elefántvadászatokra  járó fia?

 

 

Na, de térjünk vissza a titkos talákozókra.

 

Itt van ez a Bige Maki találkozó.

Ki kell fizetnie a gazdák megkárosítása miatt kapott rekordbírságot Márki- Zay Péter finanszírozójának, Bige Lászlónak

Bige László milliárdossal tárgyalt Márki-Zay Péter - Hír TV

 

Ez is csak úgy csendben zajlott, nem kifejezetten a sajtó számára szánták a találkát, csakhogy egy budapesti szemfüles állampolgár lencsevégre kapta őket.

 

Látták már Bige László 3 milliárdot érő helikopterét?

Íme:

 

Ez meg Bige vadászbirtoka:

Videón a baloldali oligarcha fényűző vadászbirtoka | Demokrata

 

 

 

Itt pedig a Bige főhadiszállás:

Elképesztő luxuserődben él a műtrágyakirály, Gyurcsányék pénzembere, Bige  László - képek

 

 

 

Ugye nem gondolja senki sem, hogy titkos találkozókon ezek a milliárdosok és a miniszterelnök-jelölt arról beszélnek, hogy mi legyen a haza sorsa? Hogy hogyan alakuljon az adórendszerünk, hogy mi legyen az inflációval, a rezsivel, a gazdasággal, az államadóssággal? Nem, nem erről beszélgetnek feltehetően. Sokkal inkább arról, hogy ki mekkora pénzt kap kampányra, hatalomra jutás esetén a milliárdos oligarchák milyen kedvezményeket kapjanak, netán állami megrendeléseket, egyszóval a hatalom megszerzéséről tárgyalhatnak.

Kizárólag.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Az ellenzék fölszólította Orbán Viktort: ne menjen Moszkvába, ha elmegy, haza se jöjjön! – Szerintünk meg az ellenzék kussoljon!

A családunk ebben a 12 évben három autót vásárolt – Kifizettük a lakáshitelünket is