in ,

Orvos látta már? Best of Márki-Zay Péter

A csávónak nem a parlamentbe kéne beülnie, hanem a pszichiátriára

Márki-Zay Péter: Best Of

📌- „A szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat
– ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.”
📌- „Tehát kérem szépen nincs mese, a pártok meg a civilek nem civódhatnak, össze kell fogni, Gyurcsánnyal, Jobbikkal, cigányokkal, zsidókkal, mindenkivel össze kell fogni”.
📌- „Bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöld elemek, sőt a liberálisoknak kedves, fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon.”
📌- „Ha engem kérdeznek, akkor én azt gondolom, hogy az őszödi beszéd az egy szembenézés volt az akkori szocialista pártnak a hibáival, tehát, ha úgy tetszik arra utal, hogy Gyurcsány Ferenc ezekkel ellentétesen, ezeket kritizálva szólalt meg”.
📌- „Gyurcsány Ferenccel közel egy évvel ezelőtt folytatott beszélgetésünknek ez volt a legfontosabb mondanivalója: akkor Elnök úr azt mondta, hogy a DK-nak lesz a legerősebb, ő lesz a vezetője a DK frakciójának, amely a legerősebb ellenzéki frakció lesz a parlamentben. Mondtam neki, hogy Elnök úr, könyörgöm, azért dolgozom, hogy a DK ne a legerősebb ellenzéki, hanem a legerősebb kormánypárti frakció legyen.”
📌- „Bocsánat, a listát nem én állítom össze.”
📌- „Ha valaki az ígéretekre figyel, akkor szavazzon a Kétfarkú Kutya Pártra.”
📌- „A fideszes propagandisták szellemi képességeivel van baj, ha ilyen végtelen ostobaságokat mondanak.”
📌- „Trágyával etetett, sötétben tartott gombák”
📌- „Még egy vidéki kocsmában is meg lehet győzni ezzel embereket.”
📌- „Az utolsó faluban is mindenkinek kinyíljon a lámpa a fejében.”
📌- „Rájuk az idősebb generáció szavaz, amelyet megtizedelt az a Covid.”
📌- „Annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták.”
📌- „Vidéki polgármesterek tömték fel őket a buszokra”
📌- „Hát Soros, nem tudom, hogy akart vagy nem akart behozni, de egyet sem sikerült Magyarországra behozni. Egy nyomorult migránst sem.”
📌- „Nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”
📌- „Ugyanúgy, ahogy 2018-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, ki hozza be a migránsokat.”
📌- „A legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció.”
📌- „Egy kanadai típusú szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak.”
📌- „A legnagyobb veszélyt én nem abban látom, hogy itt tömegével jönnének a migránsok, hál istennek nem ismerek senkit akit bántottak volna.”
📌- „Nem tudom, hogy ebben a hősies kiállás az ismeretlen, rossz és a kockázat ellen, tudjuk, hogy mi nem szeretünk beengedni migránsokat se, meg melegeket és genderpropagandát és még mi minden mást akar a határoknál megállítani Orbán Viktor.”
📌- „Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak legkésőbb egy-két generáció múlva.”
📌- „Közgazdászként teljesen helyénvalónak tartottam azokat az intézkedéseket, amelyeket a Bajnai-kormány bevezetett.”
📌- „Nem olyan régen volt szerencsém Bajnai Gordonnal találkozni, életemben először. Elmondtam neki azokat a vágyaimat, ami az ő egy éves időszakát illették. Ami egyébként sok szempontból a legeredményesebb egyéves időszak volt Magyarországon.”
📌- „Az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni. Tehát tudjuk azt, hogy az előző kormány éppen abba bukott bele részben, hogy megszüntette mondjuk a 13. havi nyugdíjat.”
📌- „Amikor a legnagyobb munkanélküliség fenyegetett a COVID első hullámában, nem a munkavállalóknak tettek valamit, hanem bejelentették, hogy a 13. havi nyugdíjat építik vissza. Amikor a munkahelyek elvesznek, akkor a nyugdíjasoknak adok pluszjuttatást?”
📌- „Mi számunkra hosszútávon egyébként a rezsicsökkentés is, ami a Fidesz számára is fönntarthatatlan a jövőben.”
📌- „Nem úgy, mint Orbán Viktor, ugye ezek abszolút ostoba dolgok, be kell valljam, mármint, hogy általában az adminisztratív és másokat terhelő megoldások.”
📌- „Hát én mindenképpen azt gondolom, hogy a világpiaci árakat nem lehet megállítani a határon, tehát én általában nem ennek vagyok híve. Én annak vagyok a híve, hogy ha a gazdaság tud alkalmazkodni ezekhez az árakhoz.”
📌-„Én abszolút nem, semmi, a benzinárban semmilyen szociális komponenst nem tartok indokoltnak.”
📌-„Tehát ahhoz, hogy fönntarthatóvá alakítsuk a gazdaságot, ahhoz igenis érezni kell az energiaár növekedést.”
📌- „A szomorú igazság az, hogy minden üzlet. Álszentség lenne azt mondani, hogy az egészségügy nem üzlet. Őszintén szólva én nyugodtabb vagyok, ha az egészségügy üzlet, minthogyha nem üzlet.”
📌- „Én meg vagyok győződve róla, hogy ezen az állapoton, ami ma van, ezen csak egy drasztikus magánosítás segíthet.”
📌- „Egy üzleti vállalkozó, ha kell, akkor fűszoknyás lányok mohítót szolgálnak föl, hogyha valakinek a biztosítása, vagy a saját pénztárcája azt is fedezi.”
📌- „Nem ördögtől való gondolat bár tudom, hogy a napidíj és a vizitdíj népszavazása óta Orbánéknál tabu. Bármiféle piacosítás. Nagy hiba!”
📌- „Vannak olyan területek, mint a járóbeteg-ellátás, ahol lehet centralizálni, de a fekvőbeteg-ellátásban igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében.”
📌- „Nincs ingyenes egészségügy, ez egy illúzió.”
📌- „Én gazdasági kérdésekben roppant liberális vagyok, én nem feltétlenül tartom szükségesnek a minimálbért se.”
📌- „A minimálbérnek, ha belemennénk, rengeteg hátránya van.”

📌- „Megígértem egy beharangozóban, hogy elmondom önöknek, hogy mi köze van ­Michael Jacksonnak Trianonhoz, úgyhogy nem szeretnék adós maradni ezzel a hasonlattal, annak ellenére, hogy egy ilyen magasztos ünnepen ez egy profán hasonlat, ez egy vicc. Szokták mondani, hogy Amerikában minden lehetséges, bárkiből bármi lehet. És erre példa Michael Jackson, aki szegény néger kisfiúként született, és gazdag fehér nőként halt meg.”.”

 

A lista természetesen itt nem ért véget, mert minden nap jön egy újabb sértegetés.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Újabb kelet-ukrajnai városban volt hatalmas robbanás +videó

Agyhahál – Látszik, hogy nem a kerületben lakik Kunhalmi – Összekeverte a Pestszentimrei postát a Pestszentlőrincivel – Teljes káosz