in , ,

Óriási sikert aratott Orbán Viktor Berlinben, a magyar miniszterelnököt dicséri a német sajtó – Videó

Sikert aratott Orbán Viktor keddi németországi beszéde.

Sikert aratott Orbán Viktor keddi németországi beszéde. A miniszterelnök a Cicero című jobbközép politikai-kulturális havilap és a Berliner Zeitung által szervezett nyílt panelbeszélgetésen vett részt Berlinben. A rendezvény után a Die Tagespost már-már az egekig marasztalta Orbánt, aki kíméletlen őszinteséggel tárta fel politikai prioritását, akinek valóban hazája az első és mint a magyar Asterix, megvédi gall faluját a gonosz Brüsszeltől.

Orbán Viktor németországi sikeréről közöl cikket a Mandiner. A lap a német Die Tagespost tudósítását idézi, amely a magyar miniszterelnök szabadságérzetét és Magyarország érdekeiért vívott harcát méltatja. Orbán Viktort magyar Asterixnek nevezte a Die Tagespost berlini beszéde után, aki „megvédi gall faluját”, azaz Magyarországot minden olyan szabadság-korlátozástól, amellyel a gonosz brüsszeli „rómaiak” fenyegetik. A lap szerint a magyar kormányfő kíméletlen őszinteséggel tárta fel politikai prioritását: neki Magyarország az első! A német lap szerzője szerint

Orbán sikere varázsereje a hangsúlyos magyar szabadságérzet – vagy ahogy ő maga  fogalmazott: ez a szabadságérzet hazája nemzeti identitásának lényege. Azt akarja, hogy gyermekei elmondhassák, a szüleik generációja harcolt és megvédte ezt a magyar szabadságot.

Azt is hozzátette, hogy a magyar miniszterelnök kiábrándította szenvedélyes kritikusait és lelkes rajongóit is:

kiderült ugyanis, hogy nem az európai jobboldali populisták nagyapja, aki politikailag a maga javára akarja alakítani a kontinenst, és nem is a keresztény-nyugati csapatok parancsnoka, aki arra vár, hogy csatába induljon az összeurópai kultúrharcban. Orbán Viktor inkább azt szögezi le, hogy amikor a genderizmus és a multikulturalizmus ellen harcol, akkor azt elsősorban Magyarországért teszi.

-fogalmaztak a német lapban megjelent beszámolóban.

 

 

 

(pestisracok.hu)

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Pilhál véleménye Ujhelyiről: megélhetési Pityu

A fél internet rajta röhög: Kálmán Szolgánál beakadt a lemez, lefagyott mint a windows: „Választott politikus vagyok, választott politikus vagyok, választott politikus vagyok”- Videó