in

Óriási fordulat! A Kedves Vezető állítólag mégis életben van!

Állítólag előkerült Kim Dzsong Un

Úgy tudni, hogy egy műtrágyagyár felavatásán jelent meg a vezér.

Észak-Korea hírügynöksége szombaton azt jelentette, hogy Kim Dzsong Un, a kommunista ország vezetője megjelent nyilvánosan május elsején egy műtrágyagyár felavatásán. A ceremóniáról fotók jelentek meg az állampárt – a Koreai Munkapárt – Rodong Szinmun című lapjában.

Un a fotók tanúsága szerint maga vágta át az avatási szalagot, a munkások lelkesen üdvözölték és elkísérte a ceremóniára húga, Kim Jo Dzsong is.

Az eseménynek az ad jelentőséget, hogy az észak-koreai vezető egészségi állapotának válságosra fordulásáról, mi több, haláláról találgató hírek keltek szárnyra az utóbbi két hétben a világban, mivel az észak-koreai vezető nem jelent meg az április 15-i ünnepségen, nagyapjának, a népi Korea alapítójának születésnapi évfordulóján. Feltételezések szerint szívműtéten eshetett át, majd állapota válságosra fordult.

Ezek után következett az a – szintén nagyrészt feltevésen alapuló – magyarázat, miszerint csupán a koronavírus-járvány miatt nem mutatkozott emberek között, nehogy elkapja a kórt, és a ragály elől vidékre húzódott vissza egy luxusnyaralóba.

Kim Dzsong Un április 11-e, azaz húsz nap után jelent meg május elsején nyilvánosan emberek között.

(888.hu)

Oszd meg másokkal is!

(Frissítve: 2020.05.04-én) A Szolnok megyei rendőrfőkapitányság munkatársa kívánja Orbán Viktor halálát? A pokol tüzén akarja látni a kormányfőt

Szaniszló összefertőzi az egész XVIII. kerületet – Megváltoztatta a piacon a látogatási sorrendet – Íme az eredmény