in ,

Orbán Viktornak nem igaz van, hanem igaza lesz – Lengyel lap a háborúról: mégis igaza volt Orbán Viktornak

A Do Rzeczy szerint Biden mára elvágta magát kommunikációban Putyintól, a békéről tehát egyedül Donald Trump tud tárgyalni – ahogy azt Orbán Viktor is említette.

A Do Rzeczy lengyel lap arról ír: az ország kormánya azon az állásponton van, hogy a végsőkig támogatja Ukrajnát a háborúban.

„Távolabbról szemlélve azonban ez az álláspont egyre kevésbé átgondoltnak tűnik” – írja a szerző, aki ezután áttér Amerikára, azt említve, hogy a 2024-es választáson elinduló Donald Trump eddig többször hangoztatta, hogy ha ő lenne az elnök, nem lenne háború.

Igaza volt Orbán Viktornak, amikor októberben arról beszélt, hogy egyedül Trump tud békéről tárgyalni, nem pedig Joe Biden”
– húzza alá a szerző, azzal érvelve, hogy Biden már túlságosan elvágta magát Putyintól és túl sokat fektetett abba, hogy konfrontációs pozícióba kerüljön Oroszországgal szemben.

 

 

Abban is igaza van Orbánnak, hogy a békéről Washington és Moszkva fog tárgyalni, nem pedig Kijev”

– teszi hozzá a szerző.

A lengyel lap szerint Orbán Viktor, csakúgy, mint Donald Trump, a konfliktus kezdete óta azt hangsúlyozza, hogy a háborúért Ukrajnán túl is hatalmas árat fizet mindenki.

 

 

(mandiner.hu)

 


 


 

 

 

 

 

További híreink:
Már 600 ezren látták! Ilyet se látni gyakran: elbűvölő grúz lányok énekelnek magyar népdalt (VIDEÓ)Fontos információ ☝️ – Akkor marad a benzinárstop, ha érkezik orosz olajPolitikai hullák – Bekrepált Jakab Péterék mozgalommá alakulása, messze még a (nép)pártosodásA balmédia még mindig hallgat – Deák Dániel: már 5 órája leleplezték a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsánSzánalmas baloldal – Megszületett a baloldali mocsárban a válasz a dollárbaloldalra: elkezdtek „rubeljobboldalizni”Hivatalos: nem emelkedtek jelentősen a rezsiköltségek 🤑Kovács Zoltán bekeményít 💪 : szégyen, amit a magyar baloldal művel az EU-s források ügyébenPolitikai hullák – Röhögjünk együtt: Maki Zaj bejelentette, hogy új pártot alapít 😁Pilhál az ex-cenzor Lendvai Ildikóról: kacaj az elfekvőbőlBayer Zsolt: a magyarországi baloldal lelki igénye a hazaárulás és valamely külföldi nagyhatalom talpnyalásaHont kimondta a lényeget egy interjúban: erre az ellenzékre semmi szükség nincsen – VideóNovák Katalin: itt van velem lélekben tizenötmillió magyar emberElemző: a béke magyar államérdek – Novák Katalin kijevi látogatásával ezt a gondolatot szimbolizáltaBréking! Guruló dollárok – Philip borítja a bilit, ezért börtönbe kerülhetnek egyesek – VideóMár több, mint 100 ezer magyar látta – Orbán beugrott egy virágboltba ádventi koszorúért (videó)

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A Republikánus Párt tanulhat a Fidesztől

Az árulást nem tudom megbocsátani, minden mást igen – Mondja az áruló Alföldi Róbert + Mindenszo.hu kommentár