in ,

Orbán Viktor fapados utazása miatt a HVG olvasói szabályosan ki akarják végezni a miniszterelnököt…

Erre nincsenek szavak…

Eddig azon okádott az ellenzéki kloákasajtó, hogy Orbán Viktor magángépeken utazik, sőt katonai magángépeken. Erre még egy Demeter Márta nevű politikus is ráment, aki tévesen kezdett katonai titkokat híresztelni, miszerint Orbán Viktor a lányát szállította katonai gépeken. Ezzel csupán két baj volt: Egy Orbán nevű katona szállította a lányát, valamint szigorúan titkos adatokat szivárogtatott ki Demeter elvtársnő. A politikus belebukott.

Akkor az volt a baj, hogy Orbán Viktor bármikor, akármikor, miért nem fapadossal utazik. Most meg Gergely Zsófia liberális propagandacikkéből megtudtuk, hogy fapados járattal menni, mennyire nem őszinte. Felelj meg a HVG-nek…nem tudsz.

A HVG értékrendjére jellemző, hogy egy szaros pelenkán kiakad, de a botmixeren nem. Az egyik kép az életről szól, a másik a halálról. Őket a halál kultusza (abortusz) nem zavarja, de az élet (egy csecsemő bizony szokott kakálni) igenlése már probléma. Ezek ők. Ez a HVG.

El is érkeztünk a lényeghez: Orbán Viktor fapados utazása annyira kivágta a HVG olvasóinál a biztosítékot, hogy egyenesen lámpavasra kívánták a miniszterelnököt ezért. Igen, lámpavasra!

Mutatunk pár HVG olvasói hozzászólást: 

 

No, ezek a HVG olvasói. Ezek a balliberális szavazók.

El lehet dönteni, hogy szimpatikus-e.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Meglepődtek az utasok hétfőn este! Így repült Orbán Viktor fapadossal, az emberek között – Fotó

Bundás Andival valami nagyon nem stimmel manapság…