in ,

Orbán egy „vizelő kutya” és „rohadt alma” az ellenzék szerint – Teljes agyhalál az ellenzéki oldalon – Na ki a gyűlöletkeltő???

Ez elképesztő

Az Országgyűlés hétfői ülésén Gréczy Zsolt (Demokratikus Koalíció) és Szabó Tímea (Párbeszéd) minősíthetetlen stílusban beszéltek Orbán Viktorról.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, szerk.

A Párbeszéd frakcióvezetője, Szabó Tímea a március 15-i eseményekről beszélt, állítása szerint a Fidesz lengyel bértapsolókkal és német szélsőjobbosokkal ünnepelt, majd a brit sorosista lap, az Economist címlapjára utalva feltette a kérdést:

Így néz ki Európa erős embere, egy maga alá vizelő kutya? Még nekem is ciki, hogyan ábrázolják Európában a miniszterelnököt. 

Magyarországnak részt kell vennie az európai egyesült államok projektben, mert ezzel nem elveszítjük a nemzeti érdekeket, hanem kiszélesítjük azokat – fogalmazott Gréczy Zsolt. Úgy fogalmazott: az EPP-nek most el kell döntenie, hogy „kivágja-e” azt az embert, akinek semmi köze nincs a kereszténységhez. A térség országaiban tapasztalható fejlemények azt mutatják, hogy „ritkul a levegő” Orbán Viktor körül – vélekedett.

Orbán Viktor már nemcsak a vizelő kutya, hanem a rohadt alma is a Néppártban

– mondta, hozzátéve: a Néppártban attól félnek, hogy az egész kosár almát meg fogja rohasztani.

(demokrata.hu)

Friss! – Orbán Viktor Jobbikot csicskít – videó

Na végre! – Több mint 41 millió forintos büntetést kaptak a randalírozó ellenzéki képviselők