in

Orbán: a legfontosabb feladat, hogy Magyarország biztonságát fenntartsuk

A miniszterelnök hétfőn Nyírbátorban nyilatkozott, ahol többek között bejelentette az alkatrészgyártó Rosenberger Magyarország Kft. mintegy hatmilliárd forint értékű új beruházását.

 

A kampány keretében Orbán Viktor ezúttal Nyírbátorra látogatott, Simon Miklósnak segítve. A látogatáson a miniszterelnök bejelentette, hogy az autóipari alkatrészeket gyártó Rosenberger vállalat két helyszínen terjeszkedik: Jászárokszálláson és Nyírbátorban.

Beszédében leszögezte: mikor a kommunista rendszer összeomlott, azon kellett gondolkodni, kire hasonlítson majd Magyarország. Az ő szemük előtt Németország lebegett, hiszen egy vesztes világháború után is képes volt az ország talpra állítani a német ipart.

A német családi vállalkozások a német emberek 68 százalékának adnak munkát, és a teljes német gazdasági teljesítménynek mintegy 50 százalékát adják. Ez a cél Magyarország előtt is – fogalmazott.

A családi vállalkozások adják a jövőben a reményeink szerint majd a teljes magyar gazdasági teljesítmény felét, és azt szeretnénk, ha a magyar embereknek mintegy 60-65 százaléka a magyar tulajdonú gyárakban és üzemekben dolgozna.”

A magyar kormányfő emellett hangsúlyozta, hogy a továbbiakban is támogatják a családokat és a nőket. Végezetül arról is beszélt, hogy ha nem a Fidesz alakít kormányt, bajok jöhetnek majd az országban – összegzi az MTI.

A legfontosabb feladat, hogy Magyarország biztonságát fenntartsuk, az országot meg kell védenünk”

– mondta Orbán Viktor.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Több mint ezer kislányt zaklattak migránsbandák egy brit városban – Vigyázzunk hova szavazunk április 8-án

RONCSKOALÍCIÓ – A magyarokba akarják törölni a lábukat