in ,

“Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal” – Mondja mindezt egy bolgár milliárdosnő a lopott villájából

Na, most akkor ki veszítette el a kapcsolatát a külvilággal?

Megint “készülnek”, ez őrület. A hülyeségrollerről bolgár milliárdosnő.

Döbbenet, hogy mi mindent képesek ezek összegyűlölködni abból a zsidóktól lopott villából. Hogy nem szakad le az ég, hogy van pofája naponta ezt az uszítást, hergelést büntetlenül művelnie. Hányás. Tényleg hányás.

 

Ezt fosta ki magából a bolgár nő:

 

Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

 

Döbbenet.

 

Majd így folytatja a börtöntöltelék:

 

Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni. Az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről.

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal. Talán tényleg nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája. Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság, és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.

Nekünk, magyar demokratáknak, most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy vigyázzunk Magyarország hírnevére, hiszen van egy másik, egy jobb Magyarország is! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk barátainkra, vigyázzunk szövetségeseinkre, idehaza és külföldön!

Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk! Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg. Akkor megmutatjuk Magyarországnak, hogy lehet becsületesen, szakszerűen, odafigyelve, együttérzően kormányozni. Ezért vigyázunk és ezért készülünk!”

 

Tudod hova készülsz Te? Max. börtönbe.

Hogy van ennek arca egy lopott villából arról értekeznie, hogy Magyarország miniszterelnöke elveszítette a kapcsolatot a külvilággal? Nem a lopott villából, azzal a hatalmas tokájával pöffeszkedve, az alagsorban a feszített tükrű medencéből veszítette el ő a valósággal a kapcsolatot? A kérdés költői.

Szégyen, hogy Magyarországon egy ilyen perszóna hergelhet még a közéletben.

Hozunk egy hányózacskót.

 

 

mindenszo.hu

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Németh Balázs: a háború folytatódik, Európa tönkremegy. Nagyszerű kilátások…

Öt pontból álló intézkedési tervre tett javaslatot az Aszály Veszélyhelyzeti Operatív Törzs – közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter