in ,

Nyílt levél Pesty Lászlónak – Csak így lehet meg az 1 millió aláírás! Ideje még jobban félreverni a harangokat!

Fontos levél..

Kedves Pesty László!

 

Örülünk, hogy a Székely Nemzeti Tanács európai uniós aláírásgyűjtő kezdeményezés élére állt! 
Röviden a lényegre törünk, mert mi úgy látjuk, hogy nem lesz meg az 1 millió aláírás, hacsak…

Hacsak nincs 100 ezer aktivistánk, akik – ahogy a Fidesz szokta kampányban csinálni – országszerte az aláírásgyűjtő standokon 1 hét alatt 1 millió (!) aláírást is képesek összegyűjteni. A járvány teljesen leköti a kormány kezét, és a kijárási korlátozás miatt jogi lehetőség sincs standokon gyűjteni az aláírásokat, no és 100 ezer aktivistánk sincsen…

 

Néhány rövid gondolat, amivel össze lehet hozni a maradék 500 ezer aláírást.

 

PPC specialista (vagy reklámügynökség), jelentős napi reklámköltséggel

Amennyiben még nincs a stábjukban online marketinges ppc specialista (vagy az erre megbízott reklámügynökség a szakembereivel), szükség van rá minél előbb, mert ő az, vagy ők azok, aki(k) egy hatékony konverziójú kampányt fel tudnak építeni, és hirdetnek az összes létező online felületen, buzdítanak az aláírásra. A legjobb, elkötelezett Adwords PPC specialistát (vagy ügynökséget) keressék meg, aki hatékony targetálásra, magas konverziójú hirdetések létrehozására képesek, és profik a REMARKETINGBEN (!!!). Remarketing nélkül ez nem fog menni, kifejteni meg nincs idő hozzá, hogy mit jelent, egy specialista tudja mi fán terem a remarketing.
Adwords mellett szükség van Facebook (itt is remarketing!), Instagram, és Youtube hirdetésre is, egy teljes kampányhoz elengedhetetlen.

 

Napi, akár több százezres, de inkább milliós költségvetésű hirdetés

Hiába egy jól felépített kampány, ha nem érjük el az embereket. Ahhoz pedig pénz kell. Sok pénz! Ilyen mértékű aláírást összegyűjteni ilyen rövid idő alatt napi több százezer, de akár milliós összegű hirdetéssel (a már említett módon felépített) lehet. Egyszerűen máshogy nem fog menni!

 

Vírusvideók

A profi vírusvideók hirdetési költség nélkül is nagyon el tudnak terjedni, de kétséges, hogy melyik videó, és milyen mértékben képes terjedni az interneten, ezért több vírusvideóra lenne szükség (még egyet sem láttunk az interneten senkitől), és azokat is hirdetni kellene, nagy napi költségkerettel!

 

Mi, cikkekben, és a közösségi médiában igyekszünk ezt az összmagyar ügyet népszerűsíteni, ezért írtuk meg jelen felhívásunkat is!

 

Magasba a székely zászlókat! Fel, győzelemre!

Tisztelettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

>>>> MINDENKI ÍRJA ALÁ A  Székely Nemzeti Tanács európai uniós aláírásgyűjtő kezdeményezését! A tét szavakban kifejezhetetlen!n<<<<

 

Oszd meg másokkal is!

„Még ha egyes magyar intézkedések jogszerűek is, akkor is el kell ítélni Magyarországot!”

A tízszeres Grammy-díjas énekesnő is nekiment a Soros családnak – Taylor Swift kiakadt