in , ,

Nyílt levél Németh Zsoltnak és a CDI-nek: aggódva figyeljük Uj Péter, a 444 főszerkesztőjének elfogadhatatlan megnyilvánulásait – Videó

Uj Péter olyat tett, ami miatt már másnap le kellene mondania

Nyílt levél Németh Zsoltnak és a Centrista Demokrata Internacionálénak

 

Örömmel vettük a Hír Tv-ben Németh Zsolt beszámolóját, és a CDI friss nyilatkozatát a hazai közélet alakulásáról, mely szerint A VILÁG KERESZTÉNYDEMOKRATÁI ELÍTÉLIK A BALOLDALI ÖSSZEFOGÁST. A világ kereszténydemokrata erőit – így a hazai kormánypártokat és az Európai Néppártot – tömörítő Centrista Demokrata Internacionálé határozatban ítélte el a magyarországi baloldali pártok együttműködését a Jobbikkal.  Egy nyilatkozat, amivel minden valódi demokrata egyet tud érteni.

 

Megrökönyödve figyeljük a magyar közélet újabb és újabb botrányait, mert olyan ordas mondatok hangzanak el és kerülnek papírra, melyeknek a közéletben egyáltalán nincs helye, sem Magyarországon, sem máshol a Világban. László Imre, DK-s polgármester egy nyílt ülésen a saját polgármesteri hivatalában nyíltan éltette Adolf Hitlert, aminek a mai napig nem lett következménye, majd ezt követően törvénytelenül, soron kívül beoltatta magát a koronavírus elleni vakcinával. És a legújabb botrány, ami borzolja a magyar közéletet, az maga a 444.hu főszerkesztőjének, súlyosan antiszemita megnyilvánulása.

Erről így ír az origo.hu:

A 444 főszerkesztője, Uj Péter dadogva magyarázkodik, hogy miért zsidózott – videó.

Egy belső, 2005-ben írt e-mail került a Pesti Srácok birtokába, ebben Uj Péter olyan fogalmakat használ, mint “fityma rabbi”, vagy “judeopata” – írta meg a Pesti Srácok.

Az e-mail akkor keletkezett, amikor 2005-ben az Országos Rádió-és Televízió Testület (ORTT) három órára elhallgattatta a Tilos Rádiót, mert a rádió lejátszotta Barcs Miklós Képviselő funky című alkotását.

Ebben többek között olyan szöveg szerepel, hogy “Hitler k.rja Szálasit, Sztálin d.gja Rákosit, Szálasi ba…a Orbányt, Rákosi kö…göli Gyurcsányt.

Uj Pétert ezt követően írt egy emailt az Index akkori tagjainak, amiben elküldte Barcs Miklós az ORTT-nek küldött válaszát, ebben az áll, hogy

“Térdre nyilas pucsíttani,

Se..enbüntet fityma rabbi!

Tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a sza.osku..a bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, se..enburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, ba….ttronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztása közben ez a tény pediglen politikailag incorrect! (…)

A Pesti Srácok riportere, Bohár Dániel megkereste telefonon Uj Pétert, a válaszát a Pesti Srácok oldalán is meghallgathatják. A Soros-blog jelenlegi főszerkesztője, a mindig nagyhangon nyilatkozgató, magát magabiztosnak mutatni próbáló Uj Péter zavart dadogása tanulságos. Érdemes megnézni, meghallgatni a felvételt! – írja az origo.hu

 

Bohár Dániel az ügy kapcsán felvette a kapcsolatot Uj Péterrel, aki az alábbit nyilatkozta az esetről:

 

UJ PÉTER ZSIDÓZÁSA

🤯A 444-ES UJ PÉTER ÚGY ZSIDÓZIK, MINTHA NEM LENNE HOLNAP🤬

//Megszereztünk egy belső levelezést, ahol a legalja trágár stílusban kommunikált az Index egykori főszerkesztője a többi újságíróval//

‼️UJ PÉTERT KÉRDŐRE VONTUK‼️
A dadogása lent a videóban!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN‼️

Közzétette: A Riporter – 2021. február 19., péntek

 

 

 

Ezt megelőzően pedig Baranyi Krisztina, szintén baloldali polgármester, szó szerint “Büdös zsidózott” egy telefonbeszélgetésben. Ennek a mai napig szintén nincs semmilyen következménye.

 

Szeretnénk kifejezni aggodalmunkat a hazai baloldal állapota miatt és egyben kérjük a Centrista Demokrata Internacionálét, foglalkozzon többet a magyarországi ügyekkel, mert hazánk közélete – köszönhetően a baloldali politikusoknak – egyre rosszabb irányba tart.

 

Tisztelettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt arról, hogy miért is állt össze idehaza (is) a baloldal a szélsőjobbal

Felszólítunk minden Hír Tv-s műsorvezetőt, hogy szólítsák fel lemondásra Uj Pétert minden műsoruk elején