in ,

Nyílt levél Moldova Györgynek, aki szerint Orbán újraválasztása halálos ítélet a nyugdíjasoknak

Azért a pofátlanságnak is van határa

Tisztelt Moldova (Reif) György!

Minket nem érdekel az Ön múltja. Egyáltalán nem foglalkoztat minket, hogy Ön milyen könyveket írt. Különösebben az sem érdekel, hogy Kádárt élteti könyveiben, és most tekintsünk el attól is, hogy az 1956-ban kivégzettek Ön szerint jogosan lettek kivégezve. Borítsunk arra fátylat, hogy egy ilyen kijelentés ma konkrétan bűncselekménynek számít.
Nem foglalkozunk azzal sem, hogy 2016-ban is még úgy nyilatkozott saját magáról, hogy „kommunista vagyok”. Legyen. Hurrá.
Már csak azt nem értjük, hogy lehetett Ön egy évfolyamban Csurka Istvánnal…ég és föld.
Na mindegy…nem ez a lényeg.

A lényeg inkább az, hogy a 150%-os gázáremeléskor, brutális áram áremeléskor, amit az Ön posztkommunista elvbarátai hajtottak végre, akkor Ön nem szólalt meg a nyugdíjasok sorsával  és nyomorával kapcsolatban.
Amikor a posztkomcsi elvbarátai elvették a 13. havi nyugdíjat (ÖNTŐL IS!), akkor sem szólalt meg, sőt tapsikolt nekik.

Sokkal jobban zavar minket, hogy most, amikor az infláció 2%, a bérek emelkednek a nyugdíjakat folyamatosan emelik, volt rezsicsökkentés, amit Ön is igénybe vesz, majd nyugdíj prémiumot osztanak, utána Erzsébet utalványt, majd januárban megint nyugdíj emelés, ezek után van Önnek arca azt mondani, hogy Orbán újraválasztása halálos ítélet a nyugdíjasoknak?
Moldova úr! Nem szégyelli magát???

Lenne egy kérésünk: tisztelettel utalja vissza az állami költségvetésbe az évek alatt megspórolt rezsicsökkentésből származó különbséget.
Legyen szíves visszafizetni, vagy visszapostázni az Erzsébet utalványt a kormány számára, és a nyugdíj emelés összegét is kérem utasítsa vissza…hiszen mindez egyenlő egy „halálos ítélettel”.

Ja, hogy nem fog így tenni?
Elkölti az Erzsébet utalványt, igénybe veszi a rezsicsökkentést, megkapja a nyugdíj prémiumot…
És eközben ezek a szavak hagyják el a száját.

Szégyellje magát!

Üdvözlettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata!

BRÉKING! – A Simicska-csicska Vona megfenyegette Orbán Viktort: „Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Neked kell félned!” – üzente Vona Orbánnak

Össze-vissza beszél a zaklatási botrányba keveredett Havas Henrik