in , ,

Nyílt levél Lovasi „kibaszottul utálom a Fideszt” Andrásnak

Néha gondold át mit beszélsz

Szervusz Andris!

 

A minap nyilatkoztál, sok liberális elvtársaddal közösen, hogy itt nyilas diktatúra, fasizmus, meg autokrácia van…stb. Te csak simán „kibaszotttul utálod a Fideszt.”
Látom, imádjátok ezt a „kibaszottul” szót mert most a HVG meg az összes liberális (jaj bocs: független) sajtó sikoltozik örömében, hogy Te mennyire utálod a Fideszt: kibaszottul.
Tini lány rajongóid, most örömükben, hands free, a bugyijukba élveznek.

Csak nekem itt bassza a csőrömet valami. Ez a fránya kettős mérce.
Bezzeg, amikor Bayer Zsolt használt csúnya szavakat, akkor Ti, kedves liberálisok, Bayer Zsoltot virtuálisan felnégyeltétek, és az ország négy végébe kiszögelltétek…és persze a liberális sajtó azt is imádta, és a tini lány rajongóid akkor is a bugyiba élveztek (hands free).
Na jó, ezt nem akartátok, „csak” agyonlőni és „IFA platóra hányni”. Milyen humánus, olyan liberálisan humánus, és toleráns.

Nos, én nem fogok Neked ilyesmit kívánni.

Egyébként tökre azt nyilatkozol, amit akarsz, meg arra szavazol, akire akarsz, a zenéd is elég jó…csak szeretnénk pár apróságra felhívni a figyelmedet (kognitív disszonanciát a szürkeállományodban természetesen nem akarunk okozni. Ha mégis elindulna valami, azért előre is elnézést kérünk).

Pár gondolat Lovasi Andrásnak, amikor jövőre behúzza az ikszet:


Ennyi, kedves Andris!

Üdvözlettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Jujj de jó! Obama visszatér! – Úgy hiányzott, mint szar a zsebünkből

Cserdi polgármestere is felszállt a szopórollerre – Ráadásul az index.hu szopatta be