in ,

Nyílt levél Hont Andrásnak: Gábor Györgyöt már elüldözte! Nem lehetne esetleg Perintfalvit és Parászka Borókát is?

Kérés

Tisztelt Hont András!

 

Nem állunk egy oldalon, de mi úgy tartjuk, hogy “az ellenségem ellensége a barátom”, ezért lenne egy kérésünk Önhöz.

 

Ön nagyon könnyedén és zseniálisan elzavarta Gábor Györgyöt a Facebookról, elevenébe talált, ő pedig eltakarodott. Az internet azóta jobb és szebb hely. Sokkal.

További kéréseink lennének Önhöz, amennyiben lehetséges, az alábbi személyeket is legyen szíves eltakarítani az internetről:

  • Perintfalvi Rita
  • Parászka Borókra
  • Szabó Tímea
  • Gyöngyösi Márton
  • Tordai Bence

 

 

A Jakab maradhat, mert az egy hasznos idióta.

 

 

Köszönjük a nép nevében!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

 

 

További híreink:
Végre kimondták a nagy igazságot: Brüsszel szétverte az európai energiapiacot és most tovább ront a helyzetenMindenki szépen nyugodjon le – Januárban csökkeni kezdtek az élelmiszerárakÜzenet Para-Kovács Imrének: a drog rossz, értem?Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátor

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hont András: meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül

Botrány! A libsi Aranyosi Péter élő adásban szólt be a Hír Tv stúdiójában a Hír Tv-nek és Nógrádi Györgynek – Videó