in ,

Nyílt levél Hommonay Gergelynek – Na picinyem…

Nézzük csak….

Homonnay!

A minap tettél egy magyarfób, keresztényfób nyilatkozatot, de valahogy nem lett belőle tüntetés, bezzeg ha mi elmondjuk, hogy nem tetszik pl. amikor egy buzi gyerek a macskáját bassza otthon, tehát zoofil, a saját háziállatát kínozza, akkor sipákoltok, nyivákoltok.

Nézzük, mit is nyilatkoztál:

Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét (lapulevéllel valszeg, mert akkor még nem volt WC-papír). Imádjátok! Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a körmenettel, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda.

 

És ezek után meg vagytok sértődve, ha valaki pofánver titeket az utcán…

 

Kicsit fordítsuk meg a dolgot, itt a mi verziónk:

 

Közeledik június, a pride hónapja, amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve, akikről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy buzik, akik a nyílt utcán szinte már maszturbálnak…. Imádjátok! Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a prideddal, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda.

 

Na? Most már kezded érteni, kisköcsög? Egyébként fel lettél jelentve az Ügyészségen, nemzeti jelkép megsértése miatt. 1 évet lehet érte ülni. Reméljük bent rohadsz.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A DK-s Homonnay bűncselekményt követett el – Nyílt levél a Legfőbb ügyésznek

És akkor Kovács László bejelentette, hogy a DK felzabálhatja az MSZP-t – Az MSZP végnapjai…