in ,

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek: állítólag Ön sem kedveli a főpolgármestert – Akkor legyen szíves takarítsa el Budapest éléről

Üzenet Ferenc „testvérnek”

Kedves Gyurcsány Ferenc!

 

Igen, igen, szokatlan a megszólítás, mert most kivételesen egy kéréssel fordulunk Önhöz. 

Az a hír járja hogy Ön sem kedveli a főpolgármestert, a témában egy hír is körbejárta a sajtót, mely szerint Ön ezt mondta Karácsony Gergelyről: „Rá kell ébreszteni a főpolgármestert, hogy rossz úton jár..”.

Nos, kedves Gyurcsány úr, ez jó hír, mert mi is így gondoljuk. Tehát végre van valami, amiben egyetértünk, úgyhogy lenne is egy kérésünk Önthöz: tudjuk szokatlan, hogy Önhöz fordulunk, Öntől kérünk, de a legpiszkosabb maffiamódszerei Önnek vannak, elég csak 2006-ra és a baloldalon belüli puccsokra gondolni, a Fidesz és a jelenlegi kormány erre nem alkalmas, ugyanis túlságosan tisztességesek. Tehát a kérésünk: kérjük, tisztelettel, állítsa meg Karácsony Gergely rombolását és ilyen, vagy olyan módszerekkel, legyen szíves végre eltakarítani Budapest éléről. A módszereket Önre bízzuk, ebben Ön jó, nagyonis jó.

 

Köszi! Várjuk az eredmény.

 

Pá!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A Magyar Autóklub ismét kiakadt a főpolgármesterre: „A Fővárosi Önkormányzat a közúti közlekedés körülményeit rontó intézkedéseket hozott”

Upsz! Bősz Anett fogja Kamu Gerit becsicskítani? Bősz Anett nem cáfolta, hogy a DK elindítja főpolgármesternek + videó