in ,

Nocsak, nocsak, mégis jó az a 3 milliós fizetés? Visszatértek a korábban felmondó traumatológusok a zalaegerszegi kórházba

Újra a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dolgozik annak a hét traumatológusnak a többsége, akik június végén mondtak fel az alacsony ügyeleti díjak miatt Zalaegerszegen.

 

 

Újra a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban dolgozik annak a hét traumatológusnak a többsége, akik június végén mondtak fel az alacsony ügyeleti díjak miatt Zalaegerszegen. A 24.hu-nak a kórház megerősítette, hogy a hét orvos közül öten ismét munkába állnak. A traumatológusok az alacsony ügyeleti díjat sérelmezték, és bár a kórház szerint igyekeztek ezeket emelni, az orvosokkal így sem sikerült megállapodniuk. Az ügy miatt Kásler Miklós soron kívüli átfogó vizsgálatot rendelt el a Zala megyei traumatológiai ellátás jelenlegi helyzetéről.

A traumatológiai osztályon dolgozó orvosok felmondását a kórház azután fogadta el, hogy azok az intézmény szerint nem engedtek a követeléseikből. A felmondó orvosok korábban, a Telexnek azt mondták, hogy a megfelelő fórumokon kívánják a jogaikat érvényesíteni. A felmondások után a Zala megyéből származó Palkovics László innovációs miniszter jelentette be, hogy a zalaegerszegi traumatológiai osztály újjászervezésével egy pécsi egyetemen dolgozó orvost bíznak meg, a Szent Rafael Kórház pedig kihelyezett tanszékként is üzemel majd, vagyis orvostanhallgatók és rezidensek is dolgozhatnak az intézményben – írja a Telex. A zalaegerszegi kórház vezetése a 24.hu-nak a napokban azt mondta, hogy a visszatérő orvosokkal külön bérmegállapodás nem született, a traumatológián azonban az orvosi team nyilatkozatuk szerint folyamatosan bővül: a korábbi stagnálás helyett jövőbe mutató fejlődés indult el az osztály életében.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Amerika gyakorlatilag felszerelte fegyverekkel a tálibokat 83 milliárd (!) dollárból!

Földi László döbbenetes kijelentései: a deep state háborús törekvései, Biden lebuktatta a CIA ügynökeit, Afganisztán – Videó