in ,

Nincs Soros terv, igaz libsik? – So­ro­sék be­til­tat­nák a Nem­zeti Kon­zul­tá­ciót: Bí­ró­ság­gal akar­ják be­zú­zatni a kér­dőíve­ket!

A libsik most támadják a semmit? :D

Jo­gá­szok sorát küldi hadba Soros György ér­de­ké­ben az ál­tala pén­zelt, Ma­gyar­or­szá­got már nem elő­ször tá­madó szer­ve­zet, a Hel­sinki Bi­zott­ság. A cél a Nem­zeti Kon­zul­tá­ció el­le­he­tet­le­ní­tése.

A Nemzeti Konzultáció valamennyi kérdőívének bezúzatását és a kormányzati akció honlapjának lekapcsolását is követeli személyiségi jogaik(!) állítólagos megsértése miatt a Helsinki Bizottság – értesült a Magyar Idők.

Jogászok hadát állították csatasorba, mert  nem tetszik nekik a Nemzeti Konzultáció ötödik pontja, miszerint

„Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért”,

illetve, hogy

„Soros György jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, amelyek segítik a bevándorlást és védik a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat”.

Soros megpróbál visszavágni...
Soros megpróbál visszavágni…

Migráns vagy menekült, ez a lényeg?

Jogászi csűrés-csavarással azt akarják bebizonyítani, hogy mindez nem egészen, vagy csak „félig-meddig” van így. A lényegről próbálják elterelni a figyelmet,  miközben azon lovagolnak, hogy mi a helyes szóhasználat, a migráns vagy a menekült.

A Helsinki Bizottság korábban arról vált nevezetessé, hogy két, Szerbiába visszaküldött illegális bangladesi migráns,  Ali Ahmed és Iliasz Iliasz nevében beperelte Magyarországot, illetve, hogy mindent megtesz a röszkei kerítés ellen irányuló lázadás szításával és szervezésével, sőt terrorcselekményekkel megvádolt  Ahmed H. kiszabadításáért.

Az elérhető adatbázis szerint a Helsinki Bizottság már 2015-ben 824 700 dollárt kapott Soros György különböző szervezeteitől. Ez volt az az év, amikor Sorosék megháromszorozták a rájuk költött pénzt, nyilvánvalóan a migránsüggyel összefüggésben.

A Helsinki Bizottság egyértelmű célja most a Nemzeti Konzultáció ellehetetlenítése, a kérdőívek bíróság általi bezúzatása.

Keresetlevelükben  a Nemzeti Konzultáció valamennyi kérdőívének bezúzatása mellett a kormányzati akció honlapjának lekapcsolását is követelik személyiségi jogaik(!) állítólagos megsértése miatt.

(ripost.hu)

Megszólalt az excenzor – Lendvai Ildikó már nem bírja a strapát

Apáti Bence a liberálfasizmusról – Leléptek az Origo liberáldiktátorai