in ,

Nincs Soros-terv, és nincs bevándorlás – Megháromszorozódott a tengeren keresztül Spanyolországba érkező migránsok száma

Ez csak délibáb

Megháromszorozódott a tengeren keresztül Spanyolországba érkező migránsok száma

 

Csak egy nap alatt 600 migránst mentettek ki a tengerből.

Sőt, a Guardia Civil és a Salvamento Maritimo szervezetek további műveleteket hajtanak végre, hogy még több migránst tudjanak kimenteni a tengerből – adta hírül a The Local.

Görögország és Olaszország után Spanyolországon keresztül érkezik a legtöbb migráns Európába. Az adatokból kiderül, hogy az elmúlt évben megháromszorozódott a tengeren keresztül Spanyolországba érkező illegális bevándorlók száma, így az közel 18 ezer főre duzzadt.

Sokan a veszélyes Líbián és Földközi-tengeren keresztül Olaszországba tartó út helyett Marokkón keresztül próbálnak bejutni Spanyolországba.

Szombaton 431 embert találtak összesen 41 hajóban összezsúfolva a Spanyolország délkeleti városának partjainál, Murciánál. További 110 főre bukkantak az Alborán-tengeren, majd 48 embert találtak még a Gibraltári-szorosban.

Idén eddig 160 ezer migráns választotta a tengeren keresztül Európa felé vezető utat a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) adatai szerint.

(Tóth Dalma, 888.hu)

LMP-s sivalkodás a Parlamentben – hozták a szokásos primitív formájukat

Nógrádi: A helyzet rendkívül drámai Németországban