in ,

Nincs megállás! A Vas megyei Jobbiknak is annyi

A hírt a párt megyei és kőszegi önkormányzati képviselője, a Jobbik Kőszegi Alapszervezetének elnöke jelentette be.

Mi, a Jobbik Vas megyei vezetői kijelentjük, hogy a továbbiakban nem kívánunk a Jobbik szétveréséhez asszisztálni, ezért párttagságunk megszüntetését jelezzük az Országos Elnökség és a pártigazgató felé, ezzel párhuzamosan pedig megszűnnek megyei alapszervezeteink – jelentette be a Facebookon Rába Kálmán, a Jobbik egykori megyei elnöke.

Rába Kálmán indoklásában azt írta: Sajnos mára a Jobbik vezetésében a diktatórikus szemlélet vált uralkodóvá, ahol a kritikai vélemények elnyomása a mindennapok része – olvasható a vaol.hu-n.

Jakab Péter pártelnök egy érdemelvű párt jövőképéről beszélt, ezzel szemben olyan emberektől vált meg a vezetés, akik évtizedes lelkiismeretes munkát végeztek egykori pártjukban, helyükre pedig más pártoktól vagy baráti körből érkezőket emeltek ki minden lehetséges posztra. A frissen kinevezett vezetők között vannak olyanok is, akik sajtóértesülések szerint akár bűncselekménnyel is vádolhatóak. Ilyen vezetőkkel és szemlélettel mi nem kívánunk tovább dolgozni! – írta Rába Kálmán.

A hosszú posztból az is kiderül, hogy egyesületi keretek között folytatják a politizálást.

 

(magyarnemzet.hu)

(grafika: Fábos György)

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! Orbán Viktor vadnyugati stílusú videót tett fel az ellenzékről – Videó

Már csak ezek a kalácsképűek maradtak a Jobbikban – Videó