in ,

New York-i fiatal republikánusok klubjának elnöke: lejárató kampányt folytatnak az Orbán-kormány ellen

Gavin Max szerint „nagyon elmosódott a határvonal a magyarországi nem kormányzati szervezetek, az NGO-k és az amerikai külügy között”.

„Magyarország megmutatta, hogy megoldásokkal is szolgál a Nyugat problémáira” – jelentette ki Gavin Wax a Magyar Nemzetnek. A New York-i fiatal republikánusok klubjának elnöke erre vonatkozóan konkrét példákat is említett.

Állítása szerint nem véletlen, hogy a magyar intézkedésekre az Egyesült Államokban a republikánusok követendő konzervatív modellként tekintenek.

Gavin Wax lehetségesnek tartja, hogy az Egyesült Államok olyasmire bujtogat, mint amivel korábban Ukrajnában elérte a célját. Mint mondta: „Lejárató kampányt folytatnak az Orbán-kormány ellen, taktikájukkal politikai instabilitást akarnak előidézni.

Nagyon elmosódott a határvonal a magyarországi nem kormányzati szervezetek, az NGO-k és az amerikai külügy között.”

Meglátása szerint Magyarországot nem tekintik ideológiai értelemben szövetségesnek. „A Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA bevonásával — nem szövetségesek esetében — már régóta begyakorolt forgatókönyvről van szó. De most már beavatkoznak egy olyan ország belügyeibe is, amely az Egyesült Államok NATO-szövetségese — ez teljességgel helytelen. Nem diplomataként, hanem ideológiailag, aktivistaként lépnek fel, mert Magyarországot ideológiai értelemben nem tekintik szövetségesnek” – jelentette ki.

Gavin Wax véleménye alapján nem kizárt, hogy Trump lesz újra az elnök. „Jelenleg ő van a legjobb helyzetben ehhez a felmérések szerint. Biden népszerűsége csökken, az övé pedig nő, az idő Trumpnak dolgozik” – jelentette ki.

 

(mandiner.hu nyomán)

Egy DK-s van az élén! Így gyakorol nyomást a Magyar Orvosi Kamara az orvosokra egy kiszivárgott levél szerint

Az LMP-ben mindenki hülye? Igen, mindenki. Az LMP szerint Karácsony meghátrál, miközben még több lezárás kellene Budapesten