in ,

Németh Szilárd: Szél Bernadett személye és pártja is nemzetbiztonsági kockázatot jelent

Pontosan egy hét múlva ülésezik a parlament nemzetbiztonsági bizottsága a Soros tervről. A testület fideszes alelnöke korábban azt mondta: kivonulnak az ülésről, ha azon megjelenik Szél Bernadett. Szerintük ugyanis a bizottság LMP-s tagja Soros György érdekeit szolgálja, és nem szeretnék, ha fontos információkhoz jutna az ülésen.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az M1-en azt mondta: nem tiltotta ki senki Szél Bernadettet, hanem nemzetbiztonsági kockázatról van szó, és Szél Bernadett személye, illetve pártja is kockázatot jelent, amikor Soros Györgyről és a Soros-tervről hallgatják meg a szolgálatokat, akik minősített adatokat és biztonsági információkat szolgáltatnak.

Az LMP gondoskodjon arról, más képviselje a pártot, ne olyan, aki egyértelműen Soros György zsebében van”

– fogalmazott. Mint mondta, Soros Györgynek az a célja, hogy a kormányt elmozdítsa és egy bábkormányt akar létrehozni, melynek többek között olyan tagjait vizionálják, mint Szél Bernadett; úgy akarják lenyomni a kvótaügyet, a schengeni határok szétzilálását, a bevándorlást a magyarok torkán, hogy ebből a magyar parlamentet ki akarják hagyni – fogalmazott. Aláhúzta azt is: elsöprő többség utasította el a Soros-tervet a népszavazáson.

Magyar Idők; Fotó: HírTV (A kormánypárt alelnökével folytatott beszélgetés videofelvétele elérhető a hirado.hu oldalra kattintva.)

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lázár Márki-Zayról: “aki elfogadja a korábban a város tönkretételére törekvő Gyurcsány támogatását, szememben nem vásárhelyi”

Jó hír! – Csökken a csok-ügyintézéssel kapcsolatos bürokrácia