in ,

Németh Szilárd a PS-nek: Szél Bernadett Soros embere, ezért ha eljön, kivonulunk a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Botrány ez a nő

Németh Szilárd a PS-nek: Szél Bernadett Soros embere, ezért ha eljön, kivonulunk a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervről szóló üléséről, ha azon a Soros György és a bevándorlás szolgálatában álló LMP-s Szél Bernadett is megjelenik – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Németh Szilárd, a Fidesz és a bizottság alelnöke.

Németh Szilárd a döntést azzal indokolta, hogy a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. “Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének.

A milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese. Szél Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben” – nyomatékosította Németh Szilárd.

A PestiSrácok.hu utánanézett és kiderült, Szél Bernadett gimnazistaként a Soros-alapítvány pénzén az USA-ban töltött egy nyarat, a 2000-es évek elején pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületben is tevékenykedett, amelynek a programvezetője is volt.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök tegnapi nyilatkozatán csámcsognak a magyar ellenzéki médiumok és politikusok, hosszan idézve azokat a véleményvezéreket és országgyűlési képviselőket, akik Szél Bernadettet védve jobb esetben Őcsénybe, rosszabb esetben melegebb éghajlatra küldik el Németh Szilárdot a mondatai miatt. A PestiSrácok.hu a hiszti miatt Németh Szilárdot is felhívta, aki portálunknak elárulta, kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervről szóló üléséről, ha azon a Soros György és a bevándorlás szolgálatában álló LMP-s Szél Bernadett is megjelenik. Németh Szilárd a döntést azzal indokolta, hogy a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. “Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének. A milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese. Szél Bernadett Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben – nyomatékosította Németh Szilárd.

„Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk” – mondta Németh Szilárd.

Németh Szilárd. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

A PestiSrácok.hu utánanézett és kiderült, Szél Bernadett gimnazistaként a Soros-alapítvány pénzén az USA-ban töltött egy nyarat, a 2000-es évek elején pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületben is tevékenykedett, amelynek a programvezetője is volt 2002 márciusától 2002 júniusáig. Szél Bernadett korábbi nyilatkozatai is Soros-konformisták.

Szél Bernadett a bevándorlási válság kezdetén együtt tüntetett a Soros-szervezetekkel, többször elvitatta a bevándorlás mint probléma létét, kiállt a kvóta mellett, és elítélte a kerítésépítést. 2015. február 6-án például azt állította Szél Bernadett, hogy „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám”, majd hat nappal később az RTL Klub híradójában is az hangzott el Szél szájából, hogy a kormány “Gyakorlatilag most már napi szinten egy olyan témát hangosít fel a médiában, amivel Magyarországnak jelenleg nincsen problémája.” Ugyanabban az évben, de már júniusban a Klubrádiónak is nyilatkozott Szél Bernadett és azt állította, hogy a migránsok nem hogy elveszik az európaiak munkáját, hanem “sokkal inkább az látszik, hogy nettó befizetők”.

Szél Bernadett és Soros György kapcsolatáról 2016-ban a Magyar Idők is cikkezett. A napilap már akkor megírta, hogy Szél gimnazistaként egy nyarat az USA-ban töltött a Soros-alapítvány pénzén, amelyet később a politikus el is ismert egy interjúban, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. A Mandinernek adott interjúban így beszélt erről: “Bizony, töredelmesen bevallom, 16 évesen elnyertem egy ösztöndíjat és Amerikában töltöttem egy nyarat. Soros pénzén”. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a Soros által támogatott civil szervezetekről, Szél Bernadett azt válaszolta, “mégis hova pályázzanak, ha egyszer a magyar államtól nem kapnak semmit”. Szél Bernadett egyébként korábban azt is elismerte, hogy a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt, és ezzel kapcsolatban büszkén mondta, hogy “azt tanulta, hogy a gyengébbnek segíteni kell”. 2015-ben Szél Bernadett Schiffer Andrással egy MigSzol tüntetésen is részt vett.

A szervezet egyébként 2015-ben 5,8 millió forintot kapott Soros György alapítványától. A támogatott program célja: A támogatással a Menedék Egyesület a 2015-ös menekültválság idején egyéni és csoportos információs pontokat állított fel a tranzitzónákban, ahol tájékoztatást nyújtottak a menedékjog iránti kérelem folyamatáról, az integrációt támogató szolgáltatásokról. Ez a 2016-os közhasznúsági jelentésükben egyszerűen úgy szerepel, hogy „Tranzit zóna”. Egy évvel később, 2016-ban a Soros-alapítványok által nyilvánosságra hozott adatok szerint 68 ezer dollár támogatást kapott a Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület, a pénz a demokráciaépítés jegyében vándorolt a szervezethez.

Szél Bernadett a Migszol 2015-ös tüntetésén.

A szervezet vezetője Örkény Antal szociológus, az MTA doktora, az ELTE Társadalomtudományi Kar egyetemi tanára, 1996 óta az ELTE–UNESCO Kisebbségszociológiai Tanszék vezetője, 2006 óta az ELTE TáTK Társadalmi Kapcsolatok Intézete igazgatója. Legfontosabb kutatási területei között a “migrációs potenciál a Kárpát medencében” is megtalálható. Alelnöke Hárs Ágnes szociológus, a Kopint-Tárki vezető kutatója, akinek számos migrációval és munkaerőpiaccal összefüggő tanulmánya olvasható az internetenA másik alelnöke pedig Nagy Boldizsár, az ELTE és a CEU tanára, a Soros-birodalom kedvenc jogásza. A Menedék egyesület gyakorlatilag integrátorként működik a migránsokkal foglalkozó szervezetek körében, amelyet az is jól mutat, hogy a MigSzol is a leghűségesebb szövetségesei között említette a csoportot. A Soros-ösztöndíjas Szél Bernadett tehát egy migránssimogató szervezet programvezetője volt.

Vezető kép: Szél Bernadett és Szelényi Zsuzsa az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért és a „hófehér, nagymagyar férfiak” ellen tüntet Antoni Ritával, a Nőkért Egyesület nevű feminista szervezet elnökével 2017 februárjában. (fotó: PS)

(forrás: pestisracok.hu)

Megint nem stadion – Nyár végén érkeznek a magyar gyártású járművek a Volánbuszhoz

BRÉKING! – Leállt a Fidesz.hu (2018.01.16 22:26)