in ,

Németh Balázs: látom már az is baj a haladó sajtó szerint, hogy csökken az üzemanyagok ára

A tegnapi döntés ellenére a továbbiakban is lesz lehetőség a világpiaci árat fizetni

A 480 forintos hatósági ár és a piaci ár közötti különbséget utalja át nekem tankolás után. 

„Kedves károgók, kedves mindenki!

Látom már az is baj a haladó sajtó szerint, hogy csökken az üzemanyagok ára. Mert mi lesz a kutakkal? Mi lesz a Mol részvényeivel? És különben is, dik-ta-tú-ra! Az elégedetlenkedők megnyugtatására közlöm, hogy a tegnap bejelentett döntés ellenére a továbbiakban is lesz lehetőség a világpiaci árat kifizetni.  Aki élni szeretne ezzel, csupán annyit tegyen, hogy a 480 forintos hatósági ár és a piaci ár közötti különbséget a következő három hónapban utalja át nekem tankolás után.

A közleménybe annyit írjon: »nem akarok hatósági árat a benzinkutakon«! Ugyanígy, örömmel begyűjtöm az elégedetlen nyugdíjasoktól a 80 ezer forintos prémiumot (közlemény: »nem kérek nyugdíjprémiumot«), a hiperérzékenyek az infláció miatti kiegészítést is küldhetik (közlemény: »nem kérek nyugdíjkiegészítést«).

Itt hívom fel a figyelmet, hogy februárban gyűjtést hirdetek »nem kérek 13. havi nyugdíjat« címmel. Lehetőséget kap továbbá minden önként jelentkező arra, hogy piaci árat fizessen a rezsiért. Várom tehát a bankszámlámra a rezsicsökkentés miatt megmaradt összegeket. Akár évekre visszamenőleg! Ebben az esetben utaláskor kétféle közlemény közül lehet választani:

  •  nem akarok alacsony rezsit
  •  szeretetország

Januártól fogadom azoknak a 25 év alatti dolgozóknak a pénzét is, akiket zavar, hogy nem kell SZJA-t fizetniük, február 15. után pedig az adóvisszatérítésből származó összeget kérném azoktól a szülőktől, akik erre az állami segítségre nem/sem tartanak igény.  Csatlakozhatnak a négy vagy több gyermeket nevelő édesanyák, és mindenki más, aki utólag jött rá, hogy nem szeretné igénybe venni a családi adókedvezményt.”

– írja Németh Balázs.

 

Add tovább!

Elmeorvosi vizsgálatot Maki Zajnak! Felszólítjuk a magyar egészségügyet, hogy önkéntes alapon végezzenek elmeorvosi vizsgálatot Márki-Zay Péteren!

Ez világbotrány! Megkezdődött az egyeztetés az öttusa lovas számának cseréjéről