in , ,

Nemesi Pál: Szeged nem lesz betelepítési célpont!

Szeged nem lesz betelepítési célpont – szögezte le közleményében Nemesi Pál független polgármesterjelölt hétfőn

A Fidesz-KDNP által támogatott jelölt hangsúlyozta, a szegedieknek joguk van a nyugodt, biztonságos élethez.

Magyarország ugyan megvétózza a migránsok betelepítési kvótáira vonatkozó uniós tervet, de a következő lépésként a nagyvárosok vezetőivel fognak majd tárgyalni a migránspárti európai politikusok. Szeged lehet az első számú betelepítési célpont, amit sem apaként, sem nagyapaként, sem a város ügyeiért küzdő lokálpatriótaként nem fog eltűrni – jelentette ki Nemesi Pál.

Botka László szegedi polgármestere 2017 májusában a Reuters hírügynökségnek azt mondta, azon lesz, hogy „a kerítés minél gyorsabban lebontható” legyen. Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke azt nyilatkozta, hogy „Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni” – emlékeztetett Nemesi Pál, aki határozottan elutasítja, egyben mélységesen elítéli Botka László és Martin Schulz gondolatait.

A polgármesterjelölt kifejtette, itt az idő, hogy a szegediek megmutassák: nem kérnek az illegális bevándorlókból. Ne hagyják, hogy migránsvárossá változtassák szeretett városukat, tönkretéve a gyermekeik, unokáik jövőjét.

Nemesi Pál garantálja a szegedieknek, hogy minden tudásával és erejével azon lesz, hogy sikerüljön megőrizni a város biztonságát, nyugalmát és függetlenségét – tette hozzá.

(magyarnemzet.hu)

Orbán Viktor elsütötte az év viccét

Döbbenet – A svéd luteránus egyház szerint Thunberg a Megváltó utóda