in , ,

Nem vagyunk könnyű helyzetben: délről a migránsok ostromolnak, keleten meg háború! És itt van a pandémia is

Ember (kormány) legyen a talpán, aki helyt tud állni

A migrációs hullám annyira nem ért véget, hogy még most is vannak napok, amikor több százan ostromolják a határzárat. Jönnek fegyverrel, létrával, üveggolyóval, gödröt ásnak, légpuskát használnak, megrongálják a honvédség járműveit, katonáinkra támadnak…  és akkor jönnek olyan balfasz megmondóemberek, mint pl. Pulai András, aki szerint a migráció álprobléma. Igen, akkor menj el határvadásznak két napra, megnézzük, hogy jössz vissza.

Még vége sincs a pandémiának, és vélhetően egy darabig nem is lesz, és akkor még az energiaválságról nem is beszéltünk.

Oroszországot tökéletesen összeugrasztotta Ukrajnával a háttérhatalom, most dörzsölik a tenyerüket, sikerült végre tűzfészket csinálni Európából! Ez volt a cél, gratulálunk!

Nem vagyunk könnyű helyzetben. Nyugatról a brüsszeliták támadnak minket, mert nemzeti kormányunk van, délről a migránsok ostromolnak minket, keleten pedig a lehető legközelebb egy kegyetlen háború indult meg a világ legerősebb hadseregével.

Nem könnyű. Kormány legyen a talpán, aki helyt áll ilyen nehéz időkben. De az Orbán-kormány erre is képes lesz. Ne adjuk felelőtlen, össze-vissza nyilatkozó baloldali politikusoknak a kormányrudat április 3-án!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Meghalt két kárpátaljai magyar katona is! Kis Sándor 29 éves volt, társa pedig 22 éves

Olyan buta volt, mint hat pár rendőrcsizma – így nyilatkozott egykori óvónője Márki-Zay Péterről (Videó)