in , , ,

Nem tudni meddig bírja Orbán és Magyarország – Minden, de minden igaz volt a Fidesz kampányában – A háború tényleg a tét volt és rögtön meg is büntetett minket az EU a választások után

Nem tudni meddig bírjuk

Naponta hallottuk a kevésbé politizálóktól: „jajj már ez a kampány, ez a háború meg béke, meg Orbán és a Gyurcsány, jajj de unalmas, elég már!”

Intenzív kampány volt? Igen!

De a nemzetközi nyomás is az volt: úgy felcsavarták „Szent” Pétert, a messiást az interneten, hogy arra nemzetközi példa sincs nagyon. Aki több emberhez elér, aki több embert meg tud győzni, akit nagyobb felületekhez jutnak, annak nagyobb esélye van nyerni. Ez ilyen pofon egyszerű. Messiásunk ezért is ért el vagy 30%-ot, ami nagyon magas!

A kampány lehet, kicsit túl is pörgött, de ha nem pörög a Fidesz, nincs a 45% sem, és ki tudja lehet egy 38-35 Fidesz-Tisza lett volna az eredmény. A vidék agyát is kimosták részben, mindezt 3 hónap alatt. Hatalmas külföldi nyomás alatt vagyunk a háború miatt. Lehet a Fidesznek módszert kell váltani a háború, kampány, béke és egyéb témában, mert az egy dolog, hogy bebizonyosodott, minden igaz volt a kampányban, amit a kormánypártok állítottak, de az embereknek valami innovatívabb kampányra lenne szüksége, mert elfásultunk, ez tény. Ezen is el kéne gondolkodni. És tegyük hozzá, hogy a Megafon néklül sem ment volna!

A Fidesz és Orbán Viktor előre megmondta, ahogy vége a választásoknak, az EU megbünteti Magyarországot a migránskvóta miatt: megtörtént, 80 milliárdot kell fizetnünk. Természetesen az egész eljárás ahogy van törvénytelen, de hát az EU bírósága is tudjuk milyen kézben van.

 

A szavazók 30%-a egy olyan emberre szavazott, aki semmilyen szinten nem vállalható, akiről lényegében semmit sem tudtunk, de most hamarosan minden kiderül: első körben máris fejet hajtott a háborúpárti Webernek!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nem Kamu Geri dönti el, egy jogállamban adót Budapestnek is fizetnie kell – döntött a Fővárosi Ítélőtábla

Brüsszelben gyakorlatilag bevallották, politikai alapon osztogatnak büntetéseket