in ,

Nem tudja eltakarítani Trumpot a Hálózat – Felmentette Donald Trump korábbi amerikai elnököt szombaton az Egyesült Államok szenátusa

Ezt benézték

Felmentette Donald Trump korábbi amerikai elnököt szombaton az Egyesült Államok szenátusa az ellene – lázadás szítása vádjával – indított alkotmányos felelőssége vonási eljárás (impeachment) végén.

A felsőház az eljárás utolsó tárgyalási napján 57:43 arányban szavazott arról, hogy Donald Trump a felhozott vádak alapján bűnös. Azaz az összes demokrata szenátoron kívül hét republikánus felsőházi képviselő szavazott arra, hogy a korábbi elnököt el kellene ítélni. Elítéléséhez azonban a szenátusban kétharmados többség kellett volna. A testületben 50:50 a republikánusok és a demokraták aránya. Így legalább 17 republikánusnak is támogatnia kellett volna az elnök elítélését.

Természetesen a Nagy Tesó nem nyugszik, a szavazókat és minden „elhajlót” Amerika-szerte üldöznek, néha szó szerint fizikailag.

A Disney kirúgja a Mandalori sorozat egyik főszereplőjét, mert a normalitás mellé állt. Szó szerint a demokrata szavazók vadásznak a Trumpistákra.

Előbb-utóbb ennek csúnya vége lesz.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Már több, mint százezren töltötték ki a kormány állatvédelemről szóló kérdőívét – Videó

Nahát, ezen meg sem lepődünk: az EU-tól is kapott tömegoszlató képzést a mianmari rendőrség