in

Nem stadion – Új gyárberuházásokhoz épít infrastruktúrát Komló

Közel félmilliárdos uniós finaszírozással fejlesztik tovább a Baranya megyei városban a Nagyrét utcai iparterületet.

410 millió forintos támogatást nyert el Komló az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a mecseki város és a szomszédos Sikonda közötti út mellett fekvő iparterületek kibővítésére – tájékoztatott az önkormányzat.

A már eddig is több üzemnek otthont adó gazdasági zónában még számos fejlesztésre alkalmas önkormányzati tulajdonú telek vár értékesítésre, ennek korábban az infrastruktúra hiánya volt a legjelentősebb akadálya. A most induló projekttel itt szeretné új beruházók építkezéseit elősegíteni a komlói önkormányzat.

 

A terület egyik jelenleg is működő ipari létesítménye (google.com)

 

Modern iparterülettel várják a befektetőket

Most közműveket építenek ki: bevezetik a vizet, a villamosságot és a gázt. Emellett járdákat és buszmegállókat is kialakítanak, valamint biztonságos csapadékelvezető-rendszer is épül. A fejlesztéshez kapcsolódó közbeszerzési kiírások várhatóan 2018 elején jelennek meg, a kivitelezés a tervek szerint a jövő év közepén kezdődhet meg.
(magyarepitok.hu)

Magyar áttörés! – Soha nem voltak még ilyen bizakodóak a magyarok – Egy grafikon, amitől a libsik sikítófrászt fognak kapni

Ez sem stadion – Jövőre közel 80 milliárd forint jut gyermekétkeztetésre