in

NEM STADION! – Több mint százmilliós fejlesztés a budapesti Szent Margit kórházban

Több mint százmillió forintból fejlesztették a budapesti Szent Margit Kórház emlődiagnosztikai központjának eszközparkját

Több mint százmillió forintból fejlesztették a budapesti Szent Margit Kórház emlődiagnosztikai központjának eszközparkját, egy új digitális mammográfiás röntgenberendezést, valamint egy mammográfiás ultrahangkészüléket adtak át csütörtökön.

 

Varga Mihály pénzügyminiszter – aki a II. és III. kerület fideszes országgyűlési képviselője – a központban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány továbbra is olyan intézkedéseket hoz, amelyek mindenkinek jobb körülményeket biztosítanak az egészségügyben.

Többet fordítanak a továbbiakban az egészségügyi intézmények korszerűsítésére, modern eszközök beszerzésére, valamint az egészségügyben dolgozók minél magasabb anyagi és erkölcsi megbecsülésére.

Nagy Anikó egészségügyi államtitkár azt hangsúlyozta: arra törekednek, hogy a kor színvonalának megfelelően minden kórházban folyamatosan javítsák az eszközállományt és a betegbiztonságot.

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

MEGINT MAGYAR SIKER! – Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat az Európa-bajnokságon

HOPPÁ – Texas lakói órásplakáttal jelzik a liberálisoknak, hogy nem kérnek belőlük